середа, 13 липня 2011 19:21

"Мене ніде не беруть, бо я неформат" - Тоня Матвієнко

Тоню Матвієнко, доньку української співачки Ніни Матвієнко, після участі в проекті "Голос країни" не впізнають на вулиці. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Ні, мене не впізнають. Мене ж ніхто не знає. Знають, що є така Тоня Матвієнко, але як я виглядаю, - ніхто навіть не здогадується. Впізнали тільки дві дівчинки на концерті Стінга. Кажуть: "О, ми так за вас вболіваємо".

"Голос країни" - це не перший проект, куди Тоня ходила на прослуховування.

"Мене ніде не беруть, бо я неформат. На "Фабрику" ходила. Ще не встигла відкрити рот, як кажуть: "Наступний". А коли побачила як Костя Меладзе каже, що в "Голосі країни" жанр і вік значення не мають, подала заявку. Під лежачий камінь вода не тече. До того ж в той період в мене якраз не було концертів. І було так сумно, бо ти наче щось і робиш, але воно нікому не потрібне", - поділилася Тоня.

Коли вона виконувала свою авторську пісню "Метелиця", ніхто із зіркових тренерів до неї не повернувся.

"Та звідки мене їм знати? Можливо, вони подумали, що я просто копіюю Ніну Матвієнко. В них там були такі учасники. Я була впевнена, що до мене хтось повернеться. Я стою, співаю і до мене ніхто не повертається. Я ще трималася, а коли вийшла із павільйону, розплакалася. Подружки втішали мене до шостої ранку. В мене наступного дня було день народження і я його до цих пір не відсвяткувала", - зазначила Антоніна.

Проте продюсер шоу Костя Меладзе повернув її до проекту.

"Мені подзвонили, сказали, що є недобір і в 14 учасників є шанс переспівати. Це був всього лише шанс. Ми тягнули квиточки і в кого випадав номер після 11-ти - вилітав. Я знала, що я завжди нещаслива в цих конкурсах і попросила витягнути квиток замість мене одного хлопця. Мені попався №2. А якби я витягнула той №14, просто не пройшла б. А народ почав говорити, що мама подзвонила і тому мене повернули. А потім поповзли чутки, що Костя Міладзе забере мене до себе в "ВІА-Гру". Що типу Альбіна йде, а я прийду на її місце. Я просто відповідаю: "Так то взагалі круто буде". Як кажуть "на чужий роток не накинеш платок", - розповіла вона.

Мама Ніна Матвієнко всіляко підтримувала доньку.

"Мама була зі мною увесь час. І коли мене не взяли просто сказала: "Не розстроюйся, все буде добре!", - зауважила учасниця шоу "Голос країни".

Зараз ви читаєте новину «"Мене ніде не беруть, бо я неформат" - Тоня Матвієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути