субота, 16 липня 2011 15:21

"Нічні снайпери" "розстріляли" київську публіку хітами
18

Фото: Фото: Олександр Федоров

15 липня в Києві відбувся сольний конрцерт Діани Арбеніної та гурту "Нічні снайпери".

Фанати й шанувальники творчості Діани почали збиратися біля сцени, встановленої в клубі "Arena Concert Plaza" ще задовго до початку виступу, який за київським часом повинен був стартувати о 20.30.

Аудиторію, яка зібралася перед концертом, розігрівала молода, але вже відома група "Нерви", яка, незважаючи на деякі технічні труднощі, успішно виконала свою "місію". Після розігріву і невеличкого технічного "піт-стопу", пов'язаного з переналаштуванням обладнання та встановленням музичних інструментів, на сцені з'явилися "Нічні снайпери".

Арбеніну та учасників групи публіка зустріла криками та оваціями, висловивши так всю свою любов і захоплення.

А далі, як кажуть, "понеслося". На столичну публіку просто звалився "вокально-музичний шквал" від "Снайперів", який багато в чому складався з хітів гурту за 20-річну творчу істортію існування.

Публіка буквально з перших акордів впізнавала улюблені композиції і з величезним бажанням та задоволенням підспівувала протягом усього концерту.

Зараз ви читаєте новину «"Нічні снайпери" "розстріляли" київську публіку хітами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі