Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2012 09:36

Пономарьов радить Наталі Гордієнко писати побільше пісень

Пономарьов радить Наталі Гордієнко писати побільше пісень
Молода співачка невдовзі презентуватиме свою концертну програму в Москві Фото: gaganews.com.ua

Новоспечена співачка, фіналістка талант-шоу "Голос країни" Наталя Гордієнко окрім "Динамо" вболіває ще за команди "Манчестер" та "Барселона". Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я знаю найтоповіших футболістів, а решту ні. Але оскільки я дівчина, то мені, як кажуть, "простітельно". Із українськими футболістами поки не знайома. Я ж не така велика зірка", - зауважує Гордієнко.

Нещодавно співачка зняла свій перший кліп, а невдовзі презентуватиме свою концертну програму в Москві.

"Ставку на Москву роблять мої продюсери. Я би більше робила на Київ. Але тут буде скромніше, а не так як "море пива й позитива". Взагалі після шоу моє життя змінилося на 180 градусів. Знімаю кліпи, бувають концерти у великих холах, де може прийти кілька тисяч людей. Або на виставках до мене приходять журналісти і беруть інтерв'ю. Мене і колись запрошували на інтерв'ю, коли я була вокалісткою "super DIVKA", але як невідомих і раз на півроку. І то це було свято", - стверджує дівчина.

Із Діаною Арбеніною, яка підтримувала співачку на шоу, по його закінченню вони бачились лише раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Гордієнко вилила йогурт в обличчя залицяльнику

"В неї ж двоє дітей, і я більше часу проводжу в Україні, ніж в Росії. Я більше з Олександром Пономарьовим бачусь. Навіть не очікувала такої підтримки з його боку, бо вже стільки часу пройшло з часів першого сезону шоу. А він і на концерт мій приходив і постійно каже, щоб я побільше нових пісень писала", - підкреслила Гордієнко.

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов радить Наталі Гордієнко писати побільше пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути