четвер, 16 лютого 2012 18:22

Заради колишнього чоловіка Наталя Гордієнко схуднула на 20 кг

Заради колишнього чоловіка Наталя Гордієнко схуднула на 20 кг

Фіналістка конкурсу "Голос країни" Наталія Гордієнко розповіла, що заради колишнього чоловіка схуднула на 20 кг.

"У 16 років важила 65 кг зі своїми 154 см зросту. Закохалася у свого майбутнього чоловіка і схудла. Казав: "Не треба. Я тебе і такою люблю". Але для нього хотілося бути кращою. Зараз 42 кг важу. Їм двічі на день. Але якщо захочеться піци — не стримую себе. Вийшла заміж у 18 років. 6 років прожили разом. Колишній чоловік — гітарист з мого гурту. У нас чудові стосунки збереглися, спілкуюся з його дівчиною, він — з моїм хлопцем. Це був поспішний вчинок. Зазвичай люди у такому віці зустрічаються деякий час, потім розходяться і знаходять справжнє кохання. А ми одружилися. Подорослішали і наші погляди на життя стали зовсім різними. Я, як і кожна жінка, ціную затишок. Він же може жити в шалаші, головне, щоб була хороша гітара. Я ж не можу його змінювати, він щасливий. Але хочу, щоб у мене була хороша ванна, де на вихідних можна повалятися зі свічками", - розповіла Гордієнко.

Зараз Гордієнко зустрічається з іншим чоловіком. Має двох котів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістку "Голосу країни" Наталію Гордієнко через лису голову підозрювали у наркоторгівлі

"Власного житла не маю, з батьками у 27 років не камільфо жити, тому винаймаю квартиру. Взагалі маю п'ять котів, на вулиці їх підібрала, але з тваринами знайти нормальне житло дуже важко. Далеко не всі господарі вірять, що вони вміють ходити в туалет і не обдиратимуть меблі. А за останній рік тричі змінювала житло. І кожного разу переїжджати з 5-ма котами дуже важко. Тому у мене зараз двоє живе, а решта у мами. У мене Рижий і Земфіра, у мами - Гривна, Багіра і Том. Британку Земфіру напівживу знайшла біля кафе на Подолі — "Очеретяний кіт". Коли сідала в таксі, грала пісня Земфіри "Я искала тебя". Вирішила, що так її і назву", - розказала дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Заради колишнього чоловіка Наталя Гордієнко схуднула на 20 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути