вівторок, 07 лютого 2012 13:36

Фіналістку "Голосу країни" Наталію Гордієнко через лису голову підозрювали у наркоторгівлі

Фіналістку "Голосу країни" Наталію Гордієнко через лису голову підозрювали у наркоторгівлі

Фіналістка конкурсу "Голос країни" співачка Наталія Гордієнко тричі голила голову.

"Вперше — у 18. Подарунок мамі на День народження такий зробила. Приспічило зробити це близько шостої вечора. О восьмій вже більшість перукарень зачинені. Пів міста об'їздила, ніде не хотіли мене голити. Знайшла зачуханий салон на станції метро Дарниця, наголо, думаю, все рівно, де. Хлопчик-майстер голить і каже: "Таке прекрасне волосся, ну як ти можеш. Зібрала навколо себе цілий консиліум. Одна половина перукарів: "Фу, лиса дівчина". Друга половина казала: "Яка смілива". Виходжу з перукарні і дзвоню мамі: "Я тобі сюрприз зробила. Підстриглася. Коротко". А я завжди короткі зачіски ношу. Вона: "Ще коротше, ніж звичайно? Ти що лиса?". Дуже подобається відчувати свою голову поголеною. Просто нереальні відчуття, коли торкаєшся її. Шкіра на голові дуже м'яка, як у немовляти", - розповіла Гордієнко.

З лідером гурту "ТНМК" дівчина познайомилася лисою.

"Подзвонив мені у якихось справах, не пам'ятаю вже що то було. А ми до цього ще не бачились. Каже: треба зустрітися. Домовились на котру, де. А він: "А як я тебе впізнаю?". "Я - маленька і лиса", — відповідаю. Зі своїм тепер найкращим другом Дімою також познайомилася, коли лиса була. Він чистий українець з Рівного, через нього почала намагатися говорити чистою українською. Познайомилися з ним в Інтернеті, а потім домовилися зустрітися на Хрещатику. А я не казала, що лиса й фотки мої бачив тільки, де я з волоссям. "Дивлюся, щось блищить на сонці, аж світа білого не видно. А то твоя голова", - розповідав потім про свої перші враження", - зазначила співачка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Заради кар'єри співачки Наталя Гордієнко взула підбори та показала декольте

Наталія має також пірсинг язика та татуювання на шиї.

"Це також були подарунки мамі на День Народження. Втретє поголилися разом з подружкою Оленою. І вирішили поїхати потусити до наших друзів у Молдову. Раніше частенько так робили: велика компанія музикантів, знімаємо квартиру якусь, пісні під гітару до ранку, молдавське вино. Їздили на поїзді туди. І прикордонник питає у провідника: "Є підозрілі особи?". Він: "Весь вагон нормальний, тільки у 2-му купе дівчата якісь дивні". І прикордонник хвилин 15 нас допитував, з якою метою ми їдемо в Молдову: "Ви що, наркотики возите?". А Кишинів у порівнянні з Києвом — це років десять назад. І вирішили піти з подружкою на місцевий блошиний ринок. Там цікаві речі часів Радянського Союзу можна було знайти. Ходимо, дивимось і тут розуміємо, що навколо нас збираються люди, дістають мобільні телефони й тупо починають нас знімати. Ми вирішили пожартувати й почали бігти. І весь цей натовп за нами", - розказала Гордієнко.

Зараз ви читаєте новину «Фіналістку "Голосу країни" Наталію Гордієнко через лису голову підозрювали у наркоторгівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути