понеділок, 17 вересня 2012 14:59

Рок-музикант обов'язково має розбити гітару на сцені - лідер Ot Vinta

Рок-музикант обов'язково має розбити гітару на сцені - лідер Ot Vinta
Нещодавно виступ гурту OT Vinta став справжньою сенсацією на польському фестивалі у Сопоті. Фото: Agencja Gazeta

Лідер гурту Ot Vinta Юрій Журавель жартома розповів про речі, які рок-музикант обовязково має зробити протягом життя. Серед них - потрапити в аварію під час гастрольного туру.

"По-перше - розбити гітару на сцені. Колись спеціально, заплановано розбив свою, бо знав наперед, що наступного дня куплю іншу і через день вже на ній буду грати. А наступного дня мене підвели і не привезли гітару. А наступного дня концерт. То прийшов зі старою, розбитою гітарою і на ній грав. В Тернополі на фестивалі це було", - зазначив музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт OT VINTA став відкриттям польського фестивалю Сопот

Наступним пунктом йде письменницька діяльність.

"Кожна поважаюча себе людина мусить написати книжку про щось, когось або про себе. У кожного музиканта настільки наповнене життя, що зазвичай він не читає книжки, а пише про себе. Як казав Гемінгвей: навіщо мені читати чужі книжки, якщо моє життя яскравіше, краще його буду зображати. Якраз музиканти і мають писати книжки. Поки що я написав комікс про Мазепу і проілюстрував декілька книжок інших авторів. Книжка про себе в роботі, в процесі накопичення досвіду. Також рок-музикант обовязково має потрапити в аварію. Ми це зробили під час гастролей Польщою 2003-го чи то 2004-го. Був тур більше ніж 12-ма містами і ми, не доїхавши навіть до першого, потрапили в аварію. Я вилетів через лобове скло, розбив собі носа, гітарист ноги побив. Два дні пролежали в реанімації. Але було прикольно. Продовжили гастрольний тур і потім в Інтернеті, у Польщі він вже був досить розповсюджений, були героями — всі побиті виступали. Польська публіка і досі нас любить", - розповів Журавель.

Зараз ви читаєте новину «Рок-музикант обов'язково має розбити гітару на сцені - лідер Ot Vinta». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі