понеділок, 03 вересня 2012 11:07

Гурт OT VINTA став відкриттям польського фестивалю Сопот
6

Фото: Фото: facebook.com/OVINTAband

Рівненський гурт OT VINTA повернувся з польського фестивалю Сопот, де відзначив День Незалежності виконанням гімну України на прес-конференції, та був визнаний одним з найяскравіших учасників конкурсу Top of the Top.

Цього року легендарний фестиваль Сопот повернувся після трирічної перерви у оновленому форматі. До участі у конкурсі Sopot Top of the Top було запрошено виконавців з 15 країн Європи, які були визнані найкращими у своїх країнах за результатами моніторингу польських телебачення і радіо.

Представляти Україну на фестивалі, пряма трансляція якого на телеканалі Polsat зібрала більш ніж чотиримільйонну аудиторію, "гвинтам" випало саме 24 серпня, у День Незалежності. Отже на денну прес-конференцію хлопці прийшли з українськими прапорами, запросили всіх присутніх встати і проспівали гімн України. На самому ж конкурсі OT VINTA зіграли свою нову пісню "У мене між ногами Україна".

"Ми дуже тішимося, що саме в цей день нам випало захищати честь своєї країни на міжнародній сцені. Нас дуже класно приймали, до того ж велосипед "Україна", якому власне присвячена пісня, дуже популярний в Польщі і, навіть, один з директорів фестивалю зізнався, що в дитинстві гасав на "Україні", - розповідає фронтмен гурту Юрій Журавель.

Переможцем конкурсу Sopot Top of the Top став швецький виконавець Ерік Саад з піснею Hotter Than Fire. Проте OT VINTA зі своїм запальним роком змусили публіку підтанцьовувати навіть сидячи, а за версією польських ЗМІ їх виступ став найяскравішим шоу вечора.

Зараз ви читаєте новину «Гурт OT VINTA став відкриттям польського фестивалю Сопот ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі