пʼятниця, 23 березня 2012 12:29

На концерт гурту "Ot vinta" шанувальники прийшли з 7-денним немовлям

У суботу, 17 травня, ввечері в столичний "Docker's pub", що на Оболоні на виступ рівненського гурту "Ot vinta" його фанати подружжя киян Ярослави Загурської та Вадима Альєна прийшли з немовляв. У день концерту їхньому сину Соколу було 7 днів від народження.

"Напевно, що це рекорд. На концерті "Ot vinta" побував наймолодший у світі фанат гурту. Він народився 11 березня, а вже в суботу 17 березня був у пабі на виступі нашої команди. Рок-н-рольне життя тепер розпочинається з пелюшок", - хвалиться Наталія Тесля, прес-секретар гурту "Ot vinta".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому відео ТІК поєднає дві пори року

Батьки немовляти давні шанувальники творчості рівненського колективу. Вони вирішили якнайшвидше показати синові улюблений музичний колектив.

"Сподіваюся, що концерт малюку сподобався. Правда, він послухав тільки три пісні у виконанні гурту. Потім сім'я сфотографувалася з музикантами на згадку про цю пам'ятну подію й пішла додому", - додала Наталя Тесля.

Хлопці вирішили зробити подарунок наймолодшому фанатові. Вони замовили для нього жовтий стильний комбінезончик і сорочку з написом "Ot vinta".

На коцерті в столичному "Docker's pub" гурт виконував пісні з нового альбому "Потом і кров'ю".

Нагадаємо, що колектив створений в 1994 році. У його складі: Юрій Журавель - гітара, вокал, Віктор Пилипчук - гітара, сопілка, Володимир Загиней - козабас та Олександр Мартюшев - барабани.

Зараз ви читаєте новину «На концерт гурту "Ot vinta" шанувальники прийшли з 7-денним немовлям ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі