Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2012 08:05

Ірена Карпа з приклеєними вусами танцювала гопака

Автор: фото з сайта www.irenakarpa.com
  Письменниця і співачка Ірена Карпа під час свого концерту в Києві 9 березня з’явилася з накладними вусами. Її нова пісня ”Соледад” лунала тричі: під час презентації кліпу, на самому концерті й ”на біс”
Письменниця і співачка Ірена Карпа під час свого концерту в Києві 9 березня з’явилася з накладними вусами. Її нова пісня ”Соледад” лунала тричі: під час презентації кліпу, на самому концерті й ”на біс”

9 березня у київському нічному клубі "Саліван рум" відбувся концерт "День народження діджея Тараса Шевченка" українського рок-гурту "Кварпа".

О 20.15 на сцені з'являється письменниця і лідер гурту Ірена Карпа, 31 рік. Вона у короткій сірій сукні, високих чорних чоботах і смушевій шапці. Очі підвела темним олівцем, приклеїла чорні вуса. З такими ж з'явилися ще дві учасниці гурту.

— Ці вуса ми відростили спеціально для вас, — говорить Карпа й закашлюється. — Отак завжди — коли брешу, починаю задихатися. Сьогодні не тільки день народження Тараса Шевченка, а й Міжнародний день діджея. Тому й така назва концерту.

Вусата Ірена співає кілька пісень, танцює гопака. Потім уперше показують кліп на англо-іспанську пісню  "Соледад". У відео Карпа перевтілюється на мексиканську художницю Фріду Кало. Та все життя кульгала через хворобу, яку мала в дитинстві. В юнацькі роки після аварії тривалий час була прикута до ліжка, їй зробили понад 30 операцій. Тоді почала малювати. 25 років кохала художника Дієґо Ріверу, з яким то сходилися, то розлучалися. У кліпі йдеться про зраду Дієґо із сестрою художниці.

— Перетворити мене на Фріду виявилося надлегким завданням. Домалювали звичайним чорним олівцем зрощені брови та червоного рота.  Спочатку думали брови приклеїти, але вирішили, що це занадто. В реалі виглядає стрьомно, а в кадрі — класно. Коли поверталася додому, трошки хвилювалася, бо адськи виглядала — невдавшимся трансвеститом. Враження від концерту прекрасні. Спочатку хвилювалися, що вибрали невдалу дату — чотири вихідні були, й всі роз'їхалися з Києва, вулиці спорожніли. Але на диво багато людей прийшли. Здивувало, що у нас розширилася аудиторія — були й офісні планктони, і шалені білявки на шпильках витанцьовували. Один із найприємніших моментів, коли після презентації кліпу якась дівчинка намалювала брову, як у Фріди. Наступного дня після концерту зазвичай не можу з ліжка встати, кріпатура страшна. У житті не танцюю, як на сцені.

Це перший виступ гурту на підтримку нового альбому "Енд ай мейд е мен", з англійської — "І я створила чоловіка". "Кварпа" заспіває ще у п'ятьох містах України.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа з приклеєними вусами танцювала гопака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути