Ексклюзиви
середа, 19 квітня 2017 15:04

Чи виступатиме на Євробаченні O.Torvald - заява лідера гурту

Чи виступатиме на Євробаченні O.Torvald - заява лідера гурту
Чи виступатиме на Євробаченні O.Torvald - офіційна заява лідера гурту. Фото: glavcom.ua

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич зробив заяву про те, чи виступатиме група на Євробаченні-2017 у повному складі.

Про це повідомляє obozrevatel.com.

"O.Torvald виступить на всіх етапах конкурсу в повному складі. Чутки про те, що ми нібито відмовимося від участі або гратимемо без вокаліста - лише вигадки жовтої преси. Моя вагітна дружина справді має народити у дні, на які призначені виступи. Заява, що через її пологи я не братиму участь у Євробаченні, вирвана з контексту", - сказав Женя Галич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук порадив попрацювати над англійською вимовою

"Триває активна підготовка. Створюємо номер, костюми, багато репетируємо. Співпрацюємо із західною пресою та українськими діаспорами за кордоном. Хочу звернутися до користувачів соцмереж. Днями читав таке: "Нема про що співати, тому прийматимемо пологи". Моя пісня саме про це. Коли люди спрямовують увесь свій негатив на інших, не розбираючись у ситуації. Композиція Time також про те, що потрібно довіряти довколишнім. Поменше зла, хлопці", - додав вокаліст.

Виконавець виховує доньку Єву і очікує на народження сина. Дружина рокера Лера на дев'ятому місяці вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група O.Torvald готує музичний наркотик

Україну на Євробаченні-2017 представлятиме полтавський рок-гурт O.Torvald. 25 лютого він переміг у національному відборі пісенного конкурсу з композицією Time.



Зараз ви читаєте новину «Чи виступатиме на Євробаченні O.Torvald - заява лідера гурту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі