Ексклюзиви
вівторок, 31 травня 2016 15:28

Група O.Torvald готує музичний наркотик
6

Фото: Євгенія Люлько

Гурт O.Torvald анонсує вихід нового альбому. Платівку буде оприлюднено 1 вересня 2016 року. Команда заявляє, що прагне створити матеріал, який під час прослуховування в плеєрі, передаватиме масштабну атмосферу і настрій великого музичного фестивалю.

Музиканти говорять про принципово нове звучання O.Torvald, хоча б тому, що більшість треків пишуться нетрадиційним для команди способом, коли первинним інструментом є не гітара, а клавішні, які задають мелодію. O.Torvald почне знайомити публіку з новим матеріалом вже влітку, кожного місяця запланували реліз синглу, тож перший трек можна буде почути в червні.

"Працюючи над цим альбомом, ми зрозуміли, що найголовніше для O.Torvald – це свобода і гармонійний внутрішній стан. Роби, те що хочеш, і саме тоді це буде цікаво людям. Ми і робимо. Цей альбом принципово відрізняється від попередніх наших робіт, це інша музика, це суцільний позитив і ніяких сопливих страждань. Будуть танці, квіти, кохання та різнокольорові спалахи. Це буде справжній музичний наркотик.

Я прагну, щоб люди, які слухатимуть нашу музику, відчули на собі той стан, в якому ми її писали – чесну ейфорію життя. Любов до музики та людей. Ми звісно лишаємо за собою право на важкі гітарні рифи, проте точно додамо позитиву і танців.", - говорить Євген Галич, фронтмен O.Torvald.

"Шість місяців триває робота над новим альбомом O.Torvald, ми постійно пишемо, маємо вже чимало треків та ідей , більшість з яких народилися ще минулого року під час концертних турів – в готелях, автобусах, на саундчеках чи вечірках після концертів. Особисто я вже бачу в цьому матеріалі і альбом, і кілька головних треків, та бачення інших учасників гурту відрізняється від мого, тому фінальний процес буде безумовно цікавим. Ми маємо зібрати матеріал в одну велику цілісну і красиву картину – новий альбом гурту O.Torvald.", - розповів Денис Мізюк, гітара.

"Вже кілька місяців ми маємо власну музичну базу в Києві, де проводимо багато часу, де маємо той час на експерименти й втілення ідей, де пишемо новий матеріал. Цей альбом буде відрізнятися від попередніх наших робіт, і мені це подобається. Буде більше електронної музики, танцювальних треків, проте ми не забуваємо і про гітари. Я вчуся відтворювати електронні ритми вживу, це досить складний, але дуже цікавий для мене досвід.", - ділиться Олександр Солоха, барабани.

" З цим альбомом все по-новому. По-перше ми маємо власну студію і більше часу для творчості. Це дуже важливо. По-друге – намагаємось вийти за межі звичного " Оторвальду", в чомусь подорослішати, знайти новий звук, нові гармонії, багато працюємо над структурою треків. Це важко, але дуже цікаво.", - розповідає Нікіта Васильєв, бас-гітара.

Восени 2016 року O.Torvald планують всеукраїнський тур, під час якого наживо представлять публіці новий альбом.

Нагадаємо, з 2015 року почалася співпраця O.Torvald з режисером Кадімом Тарасовим "Chupacabra Production". Результатом спіпраці стали дві відеороботи - в березні 2016 вийшов кліп на пісню "Сніг" , а в травні відбулась презентація відео на саундтрек до серіаліті Нового каналу "Київ вдень та вночі", який Кадім Тарасов створив разом з командою Нового каналу.

Зараз ви читаєте новину «Група O.Torvald готує музичний наркотик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути