понеділок, 30 квітня 2012 23:44

Черкаський гурт написав свій гімн "Євро-2012"
6

Фото: Фото надане автором публікації

Нещодавно в інтернет-просторі відомий черкаський гурт "Печворк" презентував власну версію гімну "Євро-2012".

Пісню, над якою колектив працював приблизно місяць, хлопці мріють заспівати на відкритті чемпіонату Європи з футболу. Мало того, хочуть, щоб вона стала справжнім народним хітом українських уболівальників.

За словами соліста гурту "Печворк", автора слів гімну Олексія Хуторного, пісню записували своїми силами на власній студії спільно з Черкаською дитячою вокальною студією "Браво".

"Головна мета нашого гімну – об'єднати людей. І найбільша винагорода для нас – коли її співатимуть стадіони", – зазначив співак.

У планах гурту найближчим часом відзняти кліп на цю пісню, а також, за умови її народного визнання, запустити композицію в ротацію на музичних радіо Черкас і України. Ближче до футбольного літа хлопці з гурту "Печворк" хочуть презентувати свій гімн широкому загалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гайдамаки" записали пісню до Євро-2012

"Проте найкраща презентація – заспівати її 9 червня на відкритті чемпіонату Європи з футболу. Найбільша наша мрія – щоб люди наспівували цю пісню, повертаючись додому після перемог української збірної", – підкреслив Хуторний.

Нині Гімн Євро-2012 черкаського гурту активно поширюється в інтернеті, зокрема в соціальних мережах. Крім цієї композиції, у репертуарі "Печворку" більше 10 пісень. У 2011 році гурт брав участь у фінальному турі музичного фестивалю "Червона рута". Нині колектив працює над записом дебютного альбому.

Прослухати пісню черкаського гурту можна ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Черкаський гурт написав свій гімн "Євро-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі