пʼятниця, 16 березня 2012 19:29

"Гайдамаки" записали пісню до Євро-2012

"Гайдамаки" записали пісню до Євро-2012

10 березня польські "Pudelsi" та українські "Гайдамаки" закінчили запис спільної пісні до Євро-2012. Це один з небагатьох, якщо не єдиний на даний час, з музичних україно-польских проектів, пов'язаних зі спільним чемпіонатом, повідомляє прес-служба гурту "Гайдамаки".

Пісня під назвою "Hello Euro" потрапила до фіналу національного пісенного конкурсу Польщі "Моя пісня для Євро". Вона увійшла до 30-ти найкращих пісень-фіналістів конкурсу, які були обрані шляхом відкритого голосування зі 117 творів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Написана перша в Україні метал-опера

Польська команда запросила українських музикантів, і разом вони створили пісню, яка фокусується не лише на спільному чемпіонаті, а й на загальних українсько-польських стосунках.

Щодо перспектив нової пісні стати візитівкою Євро-2012, лідер "Гайдамаків" Олександр Ярмола сказав у коментарі Gazeta.ua:"Ми запропонували пісню на конкурс в Польщі та будемо пропонувати в Україні. Хай люди на конкурсній основі виберуть собі гімн. Якщо виберуть нашу пісню, будемо дуже вдячні. А взагалі, добре, коли діється щось нове!"

Наразі планують зняти кліп на композицію "Hello Euro".

"На тему футболу будуть зараз щось робити всі, треба щоб було оригінально та цікаво. "Пуделси" запропонували зробити разом пісню, ми прикололися та зробили свій внесок. Пісня потрапила в фінал. Тепер чекаємо фіналу та працюємо над своїм новим альбомом. У будь якому разі, будемо разом з Пуделсами цю пісню виконувати та підтримаємо наші збірні на Євро-2012", - додав Ярмола.

Зараз ви читаєте новину «"Гайдамаки" записали пісню до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі