середа, 08 лютого 2012 17:40

Пласідо Домінго розігріє фанів перед фіналом Євро-2012

Пласідо Домінго розігріє фанів перед фіналом Євро-2012

29 червня 2012-го, за два дні до фінального матчу, у Києві виступить всесвітньо відомий тенор Пласідо Домінго. Про це повідомила на прес-конференції в Києві директор концертно-театрального агентства "Каріна" Каріна Макогон.

За інформацією агентства, Пласідо Домінго є великим шанувальником футболу, і саме Євро-2012 спонукало його до приїзду в Київ. "Розмови про його можливий приїзд в Україну почались 2-3 роки тому. Але коли він дізнався про таку велику подію, яка відбуватиметься тут цього літа, розмови вилились у конкретні дії", - сказав імпресаріо співака Хосе Соріано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 тисяч доларів заплатять за Єврогімн

Двогодинний концерт у супроводі українського оркестру "Київ-Класік" під керівництвом Германа Макаренка відбудеться на Софіївській площі, неподалік від офіційної фан-зони, яка розміститься вздовж Хрещатика. В концерті прозвучать відомі арії з опер та оперет. Один номер обов'язково буде присвячений Україні, і, можливо, буде виконаний українською мовою і разом з українською сопрано.

Організатори обіцяють видовищний концерт, із застосуванням найсучасніших технологій. У фан-зоні в центрі Києва будуть встановлені великі екрани, і гості столиці зможуть безкоштовно дивитися виступ. Ціна квитків у партер – (10 тисяч місць) – 2-6 тис. грн, у VIP-зону – 12-15 тис. грн. Квитки вже продаються на сайті Квитки.ua. Підігріває інтерес до концерту і сам Пласідо Домінго, який розмістив інформацію про концерт на своєму сайті, і людина з будь-якого куточку світу матиме можливість потрапити на цей захід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Блохіна спробувала заспівати гімн до Євро-2012

Цікаво також, що співак буде присутнім на фінальній грі 1 липня 2012-го на НСК "Олімпійський". Більше того, він прилетить до української столиці ще 26 червня і пробуде тут до 2 липня.  Організатори концерту передали побажання одного з найтитулованіших тенорів світу – щоб у фінал вийшли  збірні України та Іспанії.

Іспанський тенор відомий своєю пристрастю до футболу. Домінго виконував офіційний гімн чемпіонату на чемпіонатах світу з футболу, які проходили в Іспанії, зокрема в 2002 році. На церемонії закриття Олімпійських ігор в Пекіні 24 серпня 2008 року в Пекіні  Пласідо Домінго виконав пісню китайською мовою зі співачкою Song Zuying.

Зараз ви читаєте новину «Пласідо Домінго розігріє фанів перед фіналом Євро-2012 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути