Ексклюзиви
середа, 12 липня 2017 21:45

Через єнота чоловік кинув дружину й став бомжем

Через єнота чоловік кинув дружину й став бомжем
В прокат виходить американський трилер "У всьому винен єнот" Фото: YouTube

20 липня в прокат виходить американський трилер "У всьому винен єнот".

За сюжетом адвокат на Манхеттені Говарда 15 років живе у шлюбі, має двох доньок. Сім'я живе у заміському будинку. Повертаючись з роботи, чоловік побачив на своєму подвір'ї єнота. Тварина бігла до гаражу, й господар пішов за нею, щоб вигнати. Піднявся на горище й побачив, що у вікна виходять на його будинок, де саме вечеряли рідні. Говард вирішив поспостерігати за тим, як сім'я відреагує на його зникнення. Йдуть дні. Говард не користується заощадженнями, їжу і одяг шукає по смітниках. Миється у річці, не голиться й не стрижеться. Сюжет фільму заснований на однойменному оповіданні Едгара Лоуренса Доктороу, який є переказом однойменної історії американського письменника Натаніеля Готорна. Весь фільм зняли за 20 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших стрічок з українським перекладом

""У всьому винний єнот" - один з найбільш неординарних фільмів в нашому прокаті. Треба мати сміливість, аби його випустити. Бо з одного боку, це дуже оригінальний погляд на сімейні стосунки, точніше на їх крах. А от з іншого боку - моралі у фіналі так і не має. А фільм без висновку, як король без одягу. Тож глядачу треба самому вирішувати - для чого ж чоловік утнув таку "оригінальність", як піти з дому і спостерігати за своєю сім'єю з вікна навпроти? І якого біса наприкінці він зробив те, що зробив. Я кинув би палкою в режисера, який одночасно був і сценаристом", - каже кінокритик Ярослав Підгора-Гвяздовський.

В оригіналі фільм називається Wakefield. Це прізвище головного героя фільму. А також Wake - це процес пробудження, а field - це поле, простір для дії чи трансформації. За задумом творців фільму слово Wakefield мало б наштовхнути глядача на те, що у стрічці буде відбуватись трансформація світогляду головного героя.

Шоумен Сергій Притула озвучив батька головного героя у французькому мультфільмі "Бігфут молодший: стань легендою".

Зараз ви читаєте новину «Через єнота чоловік кинув дружину й став бомжем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі