неділя, 09 липня 2017 21:45

Хлопчик почав розуміти мову тварин

Хлопчик почав  розуміти мову тварин
Мультфільм "Бігфут молодший: стань легендою" вийде в прокат в серпні Фото: КГ-Портал

Шоумен Сергій Притула озвучив батька головного героя у французькому мультфільмі "Бігфут молодший: стань легендою".

"Ви тільки подивіться на нього: в країні криза, а він мультики озвучує!!! +1 мульт у творчому доробку. Якщо що, то я в мультику Бігфут старший", - написав Притула у Facebook.

Історія про те, як підліток-невдаха на ім'я Адам відправляється в подорож на пошуки свого давно втраченого батька. Адам впевнений, що його батько не хто інший як Йеті - велика волохата істота з дивовижною силою. Хлопчик усіма силами намагається розкрити секрет і виявляється правим. Весь цей час батько ховався глибоко в лісі, щоб захистити себе і свою сім'ю від могутньої корпорації під назвою HairCo. Після довгоочікуваної зустрічі батька і сина, останній усвідомлює, що теж володіє суперздатностями, які йому передалися від батька. Це супершвидкість, цілющий дотик і можливість розуміти мову тварин А через деякий час після прозріння хлопчик усвідомлює, що люди з корпорації весь цей час йшли за ним по п'ятах і тепер в курсі, де їх шукати. Життя батька і сина тепер під загрозою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик випадково вбив матір-алкоголічку

Бюджет мультфільму становить $ 30 млн. Прем'єра в Україні запланована на 27 липня.

Понад 200 фільмів українською переклав Сергій Ковальчук. Розповідає про 5 найцікавіших.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик почав розуміти мову тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі