пʼятниця, 04 лютого 2011 10:42

Бівіс і Батхед повернуться на MTV влітку

Бівіс і Батхед повернуться на MTV влітку

MTV підтвердило чутки про те, що Бівіс і Батхед повертаються на екрани влітку 2011 року. Оголошення про це було зроблено під час прес-конференції, присвяченої планам каналу.

Чутки про відродження легендарного шоу ходили досить давно. Так, в липні 2009 року творець серіалу Майк Джадж заявив, що має намір повернути героїв.

"Цілком можливо, я зроблю їх 60-річними. Мені вони уявляються двома брудними старцями, які сидять на кушетці. Припустимо, що Батхед був менеджером середньої ланки, а Бівіс займався ландшафтним дизайном. Але, може, все буде і не так, поки не знаю", - сказав він.

Через рік у липні 2010 року ресурс REVIEWniverse заявив, що Джадж працює над 30 новими епізодами шоу, підкресливши, що договір про показ серіалу поки не оформлений. Повідомлялося, що нові серії будуть зроблені в дусі оригінального шоу - жарти будуть перемежовуватися фрагментами відеокліпів з коментарями Бівіса і Батхеда. Тепер всі ці чутки отримали офіційне підтвердження. Деталі проекту при цьому поки не розголошуються.

Оригінальний серіал "Бівіс і Батхед" йшов по MTV з 1993 по 1996 роки. У центрі сюжету були два підлітки, які живуть у вигаданому містечку Хайленд, штат Техас. Частину епізоду зазвичай займав відеокліп, над яким головні герої знущалися. Тут, наприклад, можна послухати коментарі Бівіса і Батхеда, що стосуються кліпу Vanilla Ice.

До недавнього часу Джадж працював над серіалом "Цар гори", який завершився в 2009 році. Примітно, що цей серіал став другим за тривалістю після "Сімпсонів" анімаційним серіалом в історії телебачення - всього в період з 1997 по 2009 рік вийшло понад 250 епізодів шоу.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Бівіс і Батхед повернуться на MTV влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі