четвер, 25 червня 2015 17:28

Бен Аффлек зніме свою версію "Бетмена"

Бен Аффлек зніме свою версію "Бетмена"
Кадр з фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості"

Кіностудія Warner Bros. запропонувала голлівудському акторові і режисерові Бену Аффлеку зняти власну картину про Бетмена за коміксами DC, повідомляє Slash Film. Її прем'єра запланована на осінь 2018 року - таким чином вона складе пряму конкуренцію проектом Marvel під назвою "Капітан Марвел", реліз якого запланований приблизно на цей же час.

Warner Bros. поки не підтвердила цю інформацію. Не уточнюється також, чи зіграє сам Аффлек головну роль у фільмі. Відомо лише, що супергерой у проекті буде один, тобто "Бетмен" Аффлека не стане продовженням стрічки "Бетмен проти Супермена".

Сценарій, ймовірно, напише Кріс Террі, з яким актор і режисер працював над фільмом "Операція "Арго"". Він же підготував сценарій до стрічки "Бетмен проти Супермена", яка з'явиться на екранах в березні 2016 року.

"Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" - найближча стрічка, в якій з'явиться супергерой, і зіграє його Бен Аффлек. Його партнером виступив Генрі Кавілл. Над фільмом працює режисер Зак Снайдер ("300 спартанців", "Світанок мерців", "Людина зі сталі"). Картина стане продовженням "Людини зі сталі" і одночасно перезапуском франшизи про Бетмена.

Зараз ви читаєте новину «Бен Аффлек зніме свою версію "Бетмена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі