четвер, 22 листопада 2012 12:03

Англійський художник робить паркові скульптури із компакт-дисків
6

Фото: Фото: kulturologia.ru

Художник Брюс Мунро робить свої скульптурні інсталяції із компакт-дисків. Його нові роботи з'явилися у парку садиби Waddesdon Manor в англійському графстві Букінгемшір. У дев'ятнадцятому столітті це були улюблені місця відпочинку англійської аристократії.

У цьому затишному типово англійському парку Брюс Мунро створив дві гігантських інсталяції - "Angel of Light" і "Blue Moon". Кожна з них складається з декількох десятків тисяч компакт-дисків, а також безлічі світлодіодів для підсвічування в темний час доби.

Інсталяція "Angel of Light" являє собою амфітеатр з компакт-дисків, викладений колом на газоні і пішохідних доріжках парку. Кожен з них підсвічується вночі, що створює дивовижний візуальний ефект.

А робота "Blue Moon" схожа на величезне блюдце діаметром 28 метрів, посеред якого знаходиться велика, сяюча блакитним світлом, куля. Для створення відповідної звукової атмосфери, поруч встановлені колонки, з яких у випадковому порядку звучать 18 тематичних пісень про Місяць від різних авторів і виконавців.

Зараз ви читаєте новину «Англійський художник робить паркові скульптури із компакт-дисків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі