середа, 01 серпня 2012 11:57

Андре Тан створив футболки з шаржем на Мадонну

Андре Тан створив футболки з шаржем на Мадонну
Фото: b2blogger.com

Андре Тан створив лімітовану серію футболок "Ця тітка моторошно виє" з шаржем на Мадонну.

Андре Тан виріс на творчості Мадонни. Коли майбутньому експерту моди виповнився рік, співачка вже випустила свій перший альбом з гучною назвою - Madonna. Весь свій підлітковий вік Андре захоплювався її талантом. Образ Мадонни був для майбутнього кутюр'є еталоном жіночої краси, свого роду, натхненницею і музою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан пропонує сумки у формі футляру для фотоапаратів

"В юнацтві, Мадонна була не просто моєю улюбленою співачкою. Я захоплювався її творчістю в усьому: музиці, кіно, поезії... Вона завжди надихала мене як особистість. Варто лише згадати її благодійний жест в 2010 році, коли співачка перерахувала 250 тис. дол. на допомогу жителям Гаїті, постраждалим від потужного землетрусу. А що зараз? Зовсім недавно в Туреччині, на концерті в рамках турне MDNA, іменита пані продемонструвала свою голі 53-річні груди глядачам концерту. А як назвати імітацію вбивств на концерті в Телявіві? Це ж просто пропаганда насильства! Я шокований: Королева поп-музики, в моєму розумінні, не може опускатися так низько. В її віці намагатися таким чином завойовувати публіку підлітків - просто смішно. У мене складається враження, що нашу сучасну молодь, Мадонна вважає, вибачте, розумово відсталими збоченцями! Мене обурює такий факт! Ця людина більше не може бути кумиром. Я хочу, щоб молодь фільтрувала свої музичні уподобання і відрізняла музикантів, які співають, від тих, хто моторошно виє. Саме цей посил ліг в основу моєї нової серії футболок, я хочу, щоб молодь могла висловлювати свою думку будь-яким способом, у тому числі за допомогою мого одягу" - каже, Андре Тан.

Футболки надійшли у продаж вже 26 липня в фірмові бутіки a.Tan, торгові центри та інтернет-магазини.

Вартість футболки 250 грн.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан створив футболки з шаржем на Мадонну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі