Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2012 13:21

"Після смерті Вороніна його бізнес може занепасти" - Андре Тан

"Після смерті Вороніна його бізнес може занепасти" - Андре Тан
Джерело: fun.mobus.com

Дизайнер Андре Тан розповів, що стати модельєром його надихнув Михайло Воронін.

"Він надихнув мене стати дизайнером. Коли я починав, окрім Зайцева, який був далеко в Росії і якого ніколи не бачив, був лише він. Став для мене гуру, на якого я рівнявся. Воронін — це український П'єр Карден. Він побудував імперію і змусив всіх повірити, що мода — це бізнес, а не просто ходіння по подіуму", - зазначив Тан.

Михайло Воронін помер у суботу на 73-му році життя. Залишив по собі біля 40 магазинів по Україні та фабрику із пошиття одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воронін на 70-річчя потрапив на Алею зірок (ФОТО)

"Воронін вчасно зрозумів, що потрібно споживачу. Висока мода — це прекрасно, але людям потрібно на роботу щось носити. Кожному смертному — від професора до токаря хоча б декілька разів за життя необхідний костюм. Щоб отримати диплом в школі й одружитися. Він був першим, хто зробив костюм доступним. До кінця життя він хвилювався за кожну строчку, кожну лінію лацкана. Багато студентів, які закінчили мою дизайнерську школу працювали у нього й розповідали, що він постійно засиджувався до ночі, мучився з конструкторами над кожною моделлю", - зазначив дизайнер.

Вартість бізнеса Вороніна експерти оцінюють приблизно у $ 350 млн.

"Питання в тому, хто зараз продовжить його справу. Донька далека від нього, цим треба жити. Тому бізнес може легко загнутися. "Версачі" після вбивства його засновника Джанні, мало не збанкрутував. Коштував $ 2 мільярди, а зараз — тисяч $ 200. Тому їй потрібно усвідомити, що це складно і повністю віддатися цій справі. На сьогодні у нього вже з маркетингом не все добре. Треба використовувати онлайн-шопінг, інші новітні технології", - додав Андре Тан.

Зараз ви читаєте новину «"Після смерті Вороніна його бізнес може занепасти" - Андре Тан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути