Ексклюзиви
понеділок, 27 листопада 2017 15:18

Анастасія Багінська виборола 7-е місце на Дитячому Євробаченні

Автор: Прес-служба
  Українка потрапила в 10-ку кращих на Дитячому Євробаченні-2017
Українка потрапила в 10-ку кращих на Дитячому Євробаченні-2017

26 листопада в Тбілісі відбувся фінал Дитячого Євробачення-2017. Україну представила 12-річна Анастасія Багінська, котра зайняла 7-е місце і увійшла в 10-ку кращих.

Потап, Джамала, Монатік, Макс Барських, Alyosha, Open Kids, Nebo5, група Aviator, Alekseev, Tayanna, Світлана Тарабарова та інші зірки шоу-бізнесу підтримали українську учасницю.

"Підготовка була складною, багато репетицій, два місяці суворого графіка. Стоячи на сцені і викладаючись на повну, важливо знати, що тебе підтримують, що країна на тебе чекає і стежить за твоїми досягненнями. Я щаслива, що стільки значущих для українського шоу-бізнесу людей мене підтримали. Звичайно, завжди розраховуєш на перемогу. Але я все одно задоволена результатом. Такого інтересу до даної події не було ще ніколи", - коментує Анастасія Багінська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ще деякі слова не вимовляла, але в ноти попадала чітко"

Цьогоріч вперше в історії Євробачення проголосувати можна було за свою країну. При цьому потрібно було віддати свій голос мінімум трьом конкурсантам, включаючи свою країну, максимум - п'ятьом. Саме ж голосування проходило онлайн на сайті Дитячого Євробачення і відкрито було двічі: з 24 по 26 листопада до 16:59, а другий етап - 26 листопада, відразу ж після виступу останнього учасника. 50% - залежало від результатів онлайн голосування, решта 50% від оцінок журі конкурсу.

Автор: Прес-служба
  Українка потрапила в 10-ку кращих на Дитячому Євробаченні-2017
Українка потрапила в 10-ку кращих на Дитячому Євробаченні-2017

Україна набрала 147 балів. Переможницею конкурсу стала учасниця з Росії Поліна Богусевич, яка виконала пісню "Крила", набравши 188 балів. Друге місце зайняв учасник з Грузії Григол Кипшидзе з композицією "Голос серця". Він набрав 185 балів. На третє місце вийшла австралійка Ізабелла Кларк, яка набрала 172 бали.

У відведені 15 хвилин на голосування у другому етапі глядачі не могли зайти на платформу конкурсу - система дала збій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TAYANNA прокоментувала плани по підкоренню Євробачення

Під час підготовки до головного виступу Анастасія випустила серію влогів і щоденників, присвячених Євробаченню. Також записала кавер-версію на конкурсну пісню. Її відео незабаром з'явиться на офіційному каналі 12-річної співачки.

Анастасія Багінська виступає з 5 років. Представляла Україну на міжнародних конкурсах. Співпрацювала з багатьма зірками шоу-бізнесу, такими як: Потап, Джамала, Alyosha, Тіна Кароль. Брала участь у співочому конкурсі "Голос. Діти". Зараз Анастасія є творчим послом багатьох міжнародних і благодійних заходів державного рівня.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Багінська виборола 7-е місце на Дитячому Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі