пʼятниця, 24 листопада 2017 14:51

TAYANNA прокоментувала плани по підкоренню Євробачення

TAYANNA прокоментувала плани по підкоренню Євробачення

Тижневик "Телегід" присвятив співачці TAYANNA обкладинку свого нового номера на честь виходу альбому "Тримай мене".

В інтерв'ю журналістам співачка зізналася, що довгий час писала тексти іншим виконавцям. Але одного разу зрозуміла, що краще писати для себе - через емоції краще прощатися з минулим.

"Всі пісні, вже заспівані і ще не написані, завжди живуть в моїй голові. Буває навіть, що я можу написати про те, чого ще в моєму житті не сталося, а в один момент зрозуміти, що зараз я проживаю те, про що колись співала, "- поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий альбом TAYANNA може стати поворотним для української поп-музики

Син TAYANNA - її головний мотиватор по життю. З ним вона проводить весь вільний час. За словами співачки, Даніель вже проявляє музичний талант і відвідує заняття з фортепіано. Але ось по телевізору бачить маму нечасто.

"Я не дозволяю синові багато дивитися телевізор. Але, коли бачить мене, звичайно, радіє і підспівує всі мої пісні. Особливо любить пісню" Шкода ", - поділилася TAYANNA.

Шанувальники співачки з нетерпінням чекають: чи буде вона брати участь в "Євробаченні", адже в цьому році співачка була фаворитом національного відбору. TAYANNA зізналася, що представити Україну на конкурсі - її мрія. Але чи буде її втілювати найближчим часом, ще не вирішила. Поки ж вона поділилася найближчими планами - на новорічні свята.

"У нас є сімейна традиція - проводити новорічні свята у батьків в Чернівцях. Ми збираємося великою родиною, з мамою готуємо фірмові домашні страви, загадуємо бажання, обмінюємося подарунками і, звичайно ж, будуємо плани на майбутній рік."

Зараз ви читаєте новину «TAYANNA прокоментувала плани по підкоренню Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути