Ексклюзиви
четвер, 19 жовтня 2017 12:34

Акторка з українським корінням загадково померла у США

Акторка з українським корінням загадково померла у США
Російська актриса Мар'яна Цареградська померла на 45-му році життя Фото: Znaj.ua

Російська актриса Мар'яна Цареградська померла на 45-му році життя в Америці.

Про смерть актриси повідомила російська письменниця і громадський діяч Марина Юденич, пише "360".

Через що померла Мар'яна Цареградська – наразі невідомо. За інформацією видання, актриса мала онкологічне захворювання. За словами письменниці, акторку поховають у Москві.

Мар'яна Цареградська народилася у Києві. Та через деякий час її батьки переїхали до Москви. У 2000-х роках вона зіграла роль Катерини Долгорукої в історичному серіалі "Таємниці палацових переворотів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівано померла акторка Віра Глаголєва

Останні роки Цареградська з чоловіком та дітьми жила у США, де займалася рекламою коштовностей і прикрас.

Російська журналістка Тетяна Хорошилова пише про загадкові обставини смерті акторки і її дивні стосунки з чоловіком.

"У зв'язку з досить дивними, якщо не сказати більше, обставинами її відходу з життя це створює додаткову інтригу навколо таємничої смерті Мар'яни Царгородської.
Якщо вірити французьким джерелами, 46-річна красуня пішла з життя три дні тому. Але за цей час ні в Росії, ні за кордоном в засобах масової інформації не з'явилося жодного рядка. Це тим більше дивно, оскільки Андрій Вавілов, який за повідомленням тих же джерел, міг перебувати в Монте-Карло, досі не зробив жодної заяви", - пише Тетяна Хорошилова.

Французька акторка Мірей Дарк померла в Парижі у віці 79 років. Причину смерті не називають. Відомо, що у вересні 2016 року актриса пережила три інсульти, а після крововиливу в мозок перестала говорити.

Зараз ви читаєте новину «Акторка з українським корінням загадково померла у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі