Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2021 21:36

Як зняти успішний серіал і пройти кастинг – в Києві відбудеться Форум ДУБЛЬ #1

Автор: Українська кіноакадемія
 

24 та 25 червня проходите освітній Форум аудіовізуального сектору ДУБЛЬ #1 у Києві. Протягом дводенного форуму відбуватимуться майстер-класи та дискусії про роботу шоуранера, серіальні тренди, помилки режисера-початківця, про те, як знімати рекламу для українських і зарубіжних клієнтів, як продати історію телеканалам та успішно пройти кастинг.

Навчатимуть і ділитимуться своїм практичним досвідом одні з найуспішніших українських режисерів, продюсерів, кастинг-директорів і шоуранерів. Наприклад, кінорежисер Любомир Левицький розповість про відмінності роботи сторітеллера і сторіселера. Кінорежисер Семен Горов навчатиме, як бути режисером: від музичних відео до великого кіно. На прикладі серіалу "Перші ластівки" шоуранер Євген Тунік поділиться з особливостями своєї професії в Україні.

У межах форуму Перша заступниця Міністра закордонних справ Еміне Джапарова розповість про культурну дипломатію та як просувати українське кіно за кордоном. Також у дискусії про серіальні тренди візьмуть участь продюсер Олексій Гладушевський, режисер і член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Ярослав Лодигін та головні продюсери кіносеріального виробництва Нового каналу, СТБ, 1+1, Телеканалу Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні потрібне кіно про домашнє насильство і токсичні стосунки

Форум ДУБЛЬ #1 відбуватиметься у PMHUB. Вартість квитків – від 1200 грн. Форум організовує Українська кіноакадемія та Асоціація рекламних продакшенів України.

Українська кіноакадемія — це об'єднання експертів і професіоналів у галузі кіно та кіновиробництва. Її заснували у 2017 році. Того ж року кіноакадемія започаткувала щорічне вручення Національної кінопремії Золота Дзиґа. Цьогоріч найкращим фільмом за версією премії стала "Атлантида" режисера Валентина Васяновича, а найкращим телесеріалом — "Спіймати Кайдаша".

Зараз ви читаєте новину «Як зняти успішний серіал і пройти кастинг – в Києві відбудеться Форум ДУБЛЬ #1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі