вівторок, 02 жовтня 2018 11:50

Як в Україні весілля гуляють: комедія з Потапом і Винником виходить у прокат

Як в Україні весілля гуляють: комедія з Потапом і Винником виходить у прокат
Комедія "Скажене Весілля" вийде в широкий прокат Фото: YouTube

4 жовтня комедія "Скажене Весілля" вийде в широкий прокат.

Режисером фільму виступив Влад Дикий. За сюжетом, директор провінційного краєзнавчого музею Василь Середюк забезпечив своїй доньці навчання у Франції. Вона зустріла хлопця, який зробив їй пропозицію. Церемонію дівчина вирішила провести на батьківщині.

Проект фільму став одним із переможців 10 конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку розміром 1 млн 175 тис. 600 грн, що становить 10,89% загальної вартості виробництва фільму.

Головні ролі у фільмі "Скажене весілля" виконали Назар Задніпровський, французький актор Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько та Арам Арзуманян.

На великому екрані глядачі також побачать зірок українського шоу-бізнесу: Потапа та MONATIKа, які зіграли отця Євлампія та диякона Пилипона, продюсера Юрія Горбунова, Олега Винника, для якого зйомки у стрічці стали дебютом в українському кіно.

У мережі показали трейлер української сімейної комедії "Пригоди S Миколая" Семена Горова (робоча назва - "Груднева казка, або Пригоди Святого Миколая").

Зараз ви читаєте новину «Як в Україні весілля гуляють: комедія з Потапом і Винником виходить у прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі