Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2018 16:49

Вірастюк у ролі злодія: показали трейлер комедії про Святого Миколая

Вірастюк у ролі злодія: показали трейлер комедії про Святого Миколая
Частину сцен знімали на курорті Драгобрат. Фото: mukachevo.net

У мережі показали трейлер української сімейної комедії "Пригоди S Миколая" Семена Горова (робоча назва - "Груднева казка, або Пригоди Святого Миколая").

За сюжетом, вночі до невеличкого будинку в Карпатах вдирається грабіжник, образ якого втілив силач Василь Вірастюк. Вдома немає нікого, окрім 8-річного хлопчика Артема та його сестри. Діти приймають злочинця за Святого Миколая, бо той вдягнутий у синій кожух. Щоб врятуватися, чоловік вирішує їм підіграти.

Маму дітей грає телеведуча Маша Єфросиніна.

"Нашим дітям давно потрібен український супергерой. Наш Миколай – справжній прототип сучасного супергероя, який вміє творити дива, вселяти віру, надію та поєднувати серця", - каже вона.

Фільм вийде у прокат 13 грудня 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, яким буде продовження фільму про Дзідзьо

Бюджет стрічки "Пригоди S Миколая" склав 38 млн грн. Зйомки відбувалися у павільйоні кіностудії "Київнаукфільм", на території Музею під відкритим небом у Пирогові, у Києві, на курорті Драгобрат та у селі Ясені Рожнятівського району Івано-Франківської області.

Зараз ви читаєте новину «Вірастюк у ролі злодія: показали трейлер комедії про Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі