пʼятниця, 15 березня 2013 11:15

Агнета із гурту ABBA випускає свій перший альбом за 9 років

Агнета із гурту ABBA випускає свій перший альбом за 9 років
У складі гурту "АББА" Агнета співала в основному пісні про сумне кохання. Фото: dailymail.co.uk

Колишня учасниця гурту "АББА" 62-річна Агнета Фельтског випускає свій перший альбом за дев'ять років. Співачка створювала новий альбом у співпраці з британським співаком Гері Барлоу і шведськими композиторами, які пишуть для Брітні Спірс, повідомляє Російська служба ВВС.

Музична сольна кар'єра Агнети Фельтськог почалася 45 років тому, коли у віці 17 років вона виконала сентиментальну баладу власного твору Jag Var Sa Kar ("Коли я була так закохана") по шведському телебаченню. Такі популярні пісні як Hasta Manana, The Name Of The Game, Chiquitita у виконанні Агнети стали найуспішнішими хітами гурту.

Після розпаду групи "АББА" в 1982 році Агнета стала уникати контактів з пресою і навіть старими друзями. Вона протягом довгих років вела відокремлений спосіб життя в своєму будинку на острові Екер на захід від Стокгольма. Її навіть зображували другою Гретою Гарбо від поп-музики, порівнюючи зі знаменитою кінозіркою, яка багато років нікого не хотіла бачити.

Новий альбом Агнети, який називається просто "А" не є проривом в музичному відношенні, але звучить дуже стримано і приємно.

Зараз ви читаєте новину «Агнета із гурту ABBA випускає свій перший альбом за 9 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі