четвер, 04 жовтня 2012 13:46

8-серійне продовження фільму "У бій йдуть одні старики" планують зняти актори

8-серійне продовження фільму "У бій йдуть одні старики" планують зняти актори
Фото: cccp-film.ru

Актори фільму "У бій йдуть одні старики" Леоніда Бикова планують зняти продовження. У стрічці розповідатиметься про долю кожного з акторів, які колись знімалися у фільмі. Завершити проект мають до 40-річчя культової картини 1973 року. Про це розповів під час прес-конференції актор та заслужений артист України Вілорій Пащенко, що грав Воробйова.

"Фільм розповідає саме про долю акторів. Починається з того, як я відчув жах, втрату друзів і вирішив зібрати всіх разом. Героями фільму стануть самі актори. Вони потрапляють у певні обставини. Майже все що відбуватиметься на екрані — це правда. Може, трохи надумано", - розповів Вілорій Пащенко.

За його словами, сценарій нової картини народився, коли група акторів фільму Леоніда Бикова - Вілорій Пащенко, Вано Янтбелідзе, Олександр Немченко і Алім Федоринський їздили з концертами. Загалом, вони зробили близько тисячі концертів.

"Сценарій вже є і має умовну назву "Знову у бій йдуть одні старики". У бій будемо йди проти чиновників, проти людей, які не розуміють, що таке честь і людська гідність, за дітей. Думаю, він виллється у назву "Вісім днів зі стариками". Ми розраховуємо на вісім серій художньо-композиційного фільму. Плануємо ігрове кіно, але я буду наполягати, щоб це був художній фільм", - розповів Вілорій Пащенко.

За підрахунками акторів, фільм "В бій йдуть одні старики" за минулий рік показували по телебаченню 37 разів.

"Кілька років тому назад мені декілька разів наснився Леонід Федорович. Він нічого не говорив, але з'являвся і нас кудись направляв. Якось я прокинувся у холодному поту і зрозумів — це знак, що ми не все зробили і можемо більше", - розповів актор.

Нагадаємо, що "У бій ідуть одні старики" - радянський художній фільм, знятий актором і режисером Леонідом Биковим у 1973 році, що оповідає про будні льотчиків-винищувачів в роки Великої Вітчизняної війни.

Зараз ви читаєте новину «8-серійне продовження фільму "У бій йдуть одні старики" планують зняти актори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі