Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2006 18:31

Волочкова приїде на київський бал

ІІІ Віденський бал пройде у столичній опері в ніч з 1 на 2 грудня. Його організовує київська компанія "Дипломат Сервіс". Півтори тисячі запрошень розіслали відомим людям України. 300 квитків можна купити в касах Опери за 1000–2500 грн.

У середу ввечері з партеру винесуть крісла. А замість них покладуть танцювальний паркет. У п"ятницю о 21-й годині віденський бал відкриє віце-прем"єр Дмитро Табачник. Обіцяла прийти дружина президента Катерина Ющенко. Має прилетіти син італійського кутюр"є Сальваторе Ферраґамо — Феруччіно. У дизайнера замовляє сукні Софі Лорен. А в його батька шили взуття актриси Ґрета Ґарбо, Мерилін Монро та Марлен Дітрих.

На балу танцюватиме російська балерина Анастасія Волочкова, 30 років. А співатиме український тенор Володимир Гришко, 46 років. Чоловіки зобов"язані бути у фраках чи смокінгах та метеликах. А жінки — у довгих бальних або вечірніх сукнях.

Під час балу проведуть благодійну лотерею та аукціон. На отримані гроші закуплять обладнання для дитячої лікарні. Якої саме, організатори повідомлять після заходу.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова приїде на київський бал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути