середа, 24 травня 2006 16:31

Вінницька боялася вдарити Делієва

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Колишня співачка ”ВІА Гри” Альона Вінницька записала альбом ”Куклы”
Колишня співачка ”ВІА Гри” Альона Вінницька записала альбом ”Куклы”

У Києві, на вулиці Шамрила, колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альона Вінницька, 29 років, презентувала альбом "Куклы". Потрапити на цю подію було непросто: довелося пробиратися або повз гаражі, або попід парканом будівництва.

Диск записували рік. На його презентацію співачка прийшла в чорних босоніжках зі шкіряними трояндами, вузьких джинсах і чорному жакеті. Альону супроводжував її двометровий чоловік і продюсер Сергій Большой. По дорозі чіпляв на ліве вухо сережку з білого золота. За Сергієм крокував його брат Олексій — музичний продюсер Вінницької. Замикав процесію директор "Лавіна М"юзік" Едуард Клім. На його студії екс-"ВІА Гра" записує нові пісні.

— Недарма в дитинстві я надсилала вірші в "Пионерскую правду", — розповіла Вінницька. — Слова восьми пісень у новому альбомі — мої. Ніч погризу олівець і на ранок показую чоловікові текст. Серьожа написав музику до чотирьох моїх пісень. А якось приніс ноти і слова народної пісні "Пальчик". Я заспівала: "А що то за хлопець, як зветься, що до мене файно сміється", — і ми обоє зрозуміли, що ця пісня увійде до альбому.

У дитинстві я надсилала вірші в "Пионерскую правду"

На дві пісні з альбому Вінницька зняла кліпи. В одному з них зіграв комік Георгій Делієв з "Маски-шоу". Зараз Делієв на гастролях у Мексиці.

— Жора був режисером цього кліпу, — розказує далі співачка. — Перед Новим роком ми випадково зустрілися в аеропорту "Бориспіль". Делієв сказав, що треба якось попрацювати разом. Я запропонувала йому знятися в кліпі. Він приїхав з Одеси — ранковим поїздом, із дочкою Яною. Порадив її також зняти.

Рудий Жора навіть не протестував, що його фарбують у білий колір, — сміється Олена. — А для мене найважчим було вдарити Делієва гітарою по голові. Інструмент бутафорський, однак я дуже боялася, що він не зламається. Або що мені випадково дадуть справжню гітару.

Зараз ви читаєте новину «Вінницька боялася вдарити Делієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути