середа, 24 вересня 2008 18:59

Вікторія Петрик виступатиме на дитячому Євробаченні

Автор: фото: PHL
  Вікторія Петрик із села Нерубайське на Одещині виграла національний відбір на дитячий пісенний конкурс Євробачення. Фінал відбудеться на Кіпрі
Вікторія Петрик із села Нерубайське на Одещині виграла національний відбір на дитячий пісенний конкурс Євробачення. Фінал відбудеться на Кіпрі

11-річна Вікторія Петрик із села Нерубайське на Одещині стала переможницею національного відбору на дитяче Євробачення-2008. За неї проголосувало найбільше слухачів — 7700.

Фінал конкурсу транслювали у прямому ефірі на Першому телеканалі. У ньому взяли участь 12 виконавців. У перерві російський співак 50-річний Олександр Малінін виконав пісню Андрія Малишка "Рушник". 2003-го ця композиція увійшла до україномовного диска співака "Червона калина".

— Нам грайливо плескає океан, за кермом усміхнений капітан, — співає на біс свою пісню Вікторія. — На палубі — матроси, у небі — альбатроси, тебе пригоди кличуть, на місці не стій, — скаче сценою із двома хлопцями та дівчатами. Вони носять круги, швабри для миття палуби, черпак із каструлею.

— Спасибо всем. Люблю вас! — вигукує дівчина російською. — Я переповнена емоціями. Тут можна показати себе на всю країну. За два місяці, які залишаються до конкурсу на Кіпрі, підготуюся на сто відсотків!

Вікторія співала в шоу-групах "Мультяшки" та "Бебі-вокал". 2004-го отримала першу премію на фестивалі "Чорноморські Ігри" у Скадовську. 2006-го перемогла на конкурсі сучасної української пісні "Молода Галичина" в Новояворівську та в Тернополі на "Кришталевому жайворонку".

У дитячому Євробаченні беруть участь співаки віком від 10 до 15 років. 2007-го Україна була на 9-му місці, 2006-го — на восьмому.

Фінал конкурсу відбудеться 22 листопада в місті Лімасол на Кіпрі.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Петрик виступатиме на дитячому Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути