Ексклюзиви
четвер, 04 березня 2010 19:54

"Веселих хлоп"ят" розфарбували

14 березня покажуть кольорову версію музичної комедії радянського режисера Григорія Александрова "Веселі хлоп"ята". У продаж надійдуть диски з двома варіантами — чорно-білим і кольоровим.

— Оригінальна плівка була в жалюгідному стані, — розповідають у компанії "Формула кольору", яка розфарбовувала стрічку. Це робили 150 фахівців.

Столичний режисер 73-річний Юрій Іллєнко каже, що чорно-білі варіанти були кращими.

— Ідея розфарбовувати чорно-білі фільми — повний ідіотизм. У художній твір не можна втручатися, бо це порушення авторського права. Якби хтось схотів розфарбувати мою стрічку "Криниця для спраглих", я взяв би косу і вбив би його, випустивши всі кишки. Я не люблю серіал "12 миттєвостей весни", але змушений був дивитися, бо всі про нього тоді говорили. За стилістикою він був схожий на документальний фільм, гарячу хроніку. А як його розфарбували, вийшов фарс. Штірліц і Мюллер у кольоровій версії мають нафарбовані губи. Ну хіба це не смішно?

Зараз ви читаєте новину «"Веселих хлоп"ят" розфарбували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути