середа, 04 серпня 2010 01:49

Улітку 2011-го носитимуть суцільні купальники з бантами

Автор: фото: REUTERS/Fredy Amariles
  Моделі демонструють купальники на Тижні моди в колумбійському місті Медельні. Дизайнери радять обирати купальники зеленого, синього, рожевого та помаранчевого кольорів. Їх можна доповнити солом’яним капелюшком та пластиковими сандалями
Моделі демонструють купальники на Тижні моди в колумбійському місті Медельні. Дизайнери радять обирати купальники зеленого, синього, рожевого та помаранчевого кольорів. Їх можна доповнити солом’яним капелюшком та пластиковими сандалями

У колумбійському місті Медельні закінчився Тиждень моди. На ньому дизайнери представили купальники, які будуть модними влітку 2011-го.

— У моду увійдуть суцільні купальники з асиметричними вирізами на спині та із зигзагоподібною лінією, яка з"єднує бюстгальтер із плавками, — каже колумбійська дизайнерка 45-річна Агата Руїз де ла Прада. — Візуально цей купальник підійде жінкам із пишними фігурами, бо підкреслить груди, втягне живіт та сідниці. Зайві кілограми наступного сезону ховатимуть під квітчастими моделями. Однотонні, окрім чорного і темно-синього, можна носити тільки худорлявим. Їхні тіла здаватимуться привабливими в білизні з накладними рюшами, стразами і вишивкою.

Більшість модельєрів на показ виставили купальники-бондо.

— Бондо роблять акцент на жіночих грудях, — вважає Агата. — Бюстгальтер із цупкої еластичної тканини привертає увагу до зони декольте. Бондо з бантом посередині або металевою брошкою пасують жінкам, які мають невеликі груди. Прикраси їх візуально збільшують.

Готуючи лінію купальників на літо 2011-го, кутюр"є звернули увагу на оздоблення спини.

— Жінкам набридли купальники, які відкривають спину і позбавляють загадковості, — каже Агата. — Мої роблять спину елегантною. Для цього використовую металеві вставки, дерев"яні брязкальця, пишні банти, позолочені та срібні кулони. Вдягніть ще яскраве парео і пластикові сандалі на платформі й ви станете неперевершеною.

Дизайнери пропонують носити купальники зеленого, синього, рожевого, помаранчевого та жовтого кольорів.

— Знову популярним став колір фуксії. Він найкраще підкреслює засмагу та додає родзинку блідому тілу. Аксесуарів такий купальник не вимагає — він яскравий і самодостатній. Образ можна доповнити лише солом"яним капелюшком і великими сонцезахисними окулярами. Так ви будете мати вигляд голлівудської зірки.

Манекенниця 23-річна Каміла Давалос виходить на подіум у різнокольоровому купальнику з рюшами. Бюстгальтер прикрашений намистом із бісеру.

— Такий купальник не годиться для походу на пляж, — каже після показу. — Коли всі прикраси намокнуть, його вага може потягнути на дно. Тоді навіть рятувальник не допоможе. У ньому можна вийти в магазин чи піти на вечірку. Тоді всі чоловіки будуть вашими. Маю вісім купальників, більшість дарували дизайнери після показів. Мій улюблений — кольору молодої трави з пасом на трусах і грудях. Подарував мій хлопець на річницю знайомства. Купальник вигідно відтіняє загар і підкреслює гарну фігуру. На ньому немає жодних прикрас, але почуваю себе богинею. Ходжу пляжем, пов"язавши на стегна шовкове парео у дрібні квіточки. Чоловіки табунами підходять знайомитися. Усім відмовляю, бо вже маю коханого.

Вартість купальників, показаних на Тижні моди, починається від $1 тис.

— Жінка, яка поважає себе, не пожаліє таких грошей, щоб гарно виглядати на пляжі, — каже мексиканський дизайнер Хосе Лоері, 34 роки. — Коли йдете обирати купальник, ніколи не беріть із собою подруг. Наївно сподіватися, що суперниці порадять щось гарне. Дивіться у дзеркало й обирайте річ, в якій ви собі подобатиметеся. Уважно ставтеся до вибору аксесуарів. Вони можуть не стільки доповнити образ, як зіпсувати його.

Купальник із діамантами коштує 30 мільйонів доларів

Американська дизайнерка Сьюзан Роузен пошила купальник із діамантів, вагою 127 каратів. Його ціна — $30 млн.

— Для створення бікіні я використала один довгастий діамант вагою 51 карат, один прямокутний у 30 каратів, два круглих по 15 каратів і два довгасті каменці вагою 8 каратів. Усі діаманти в платинових кріпленнях. Продаватиму купальник на аукціоні. Заявки на купівлю вже подали п"ятеро голлівудських актрис, — розповідає Сьюзан.

Зараз ви читаєте новину «Улітку 2011-го носитимуть суцільні купальники з бантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути