пʼятниця, 05 травня 2017 00:40

Україна на Євробаченні увійде в першу десятку

Автор: ФОТО З САЙТА www.facebook.com
  Представник Чорногорії на Євробаченні-2017 Славко Калезич має півтораметрову косу. За освітою він театральний актор. У себе в країні став відомим після участі в аналогу телешоу ”Х-фактор”
Представник Чорногорії на Євробаченні-2017 Славко Калезич має півтораметрову косу. За освітою він театральний актор. У себе в країні став відомим після участі в аналогу телешоу ”Х-фактор”

106 млн переглядів в інтернеті набрав кліп "Західна карма" представника Італії на Євробаченні-2017 Франческо Габбані. Букмекери називають 34-річного співака головним претендентом на перемогу в пісенному конкурсі.

У своїй композиції італієць висміює моду серед європейців на східні релігії. На сцені виступатиме з танцюристом у костюмі мавпи.

Пісенний конкурс Євробачення 9–13 травня пройде в столичному Міжнародному виставковому центрі.

Друге місце пророкують 17-річному болгарину Крістіану Костову. Він наймолодший учасник цьогорічного Євробачення.

Народився і виріс у Москві. Батько співака — болгарин, мати — казашка. Крістіан співав у дитячому гурті "Непоседы". Брав участь у російському проекті "Голос. Діти". Його наставником був переможець Євробачення-2008 Дмитро Білан.

У трійці фаворитів також Робін Бенгтссон, 26 років, зі Швеції. Представники цієї країни шість разів перемагали на Євробаченні.

Співак виступатиме в образі "агента 007" Джеймса Бонда.

— Пісня Робіна нагадує творчість американця Джастіна Тімберлейка. Судячи з того, що на сцені самі хлопці — Швеція хоче спокусити дівчат. Композиція — типова для Євробачення. Послухавши її, слів не запам'ятаєш, але приспів крутитиметься в голові. У кожного з учасників мало часу, щоб справити враження. Тож яка пісня зачепила одразу — та й перемагає, — каже музичний оглядач Рамін Абдулаєв, 28 років.

27-річний представник Португалії Сальвадор Собраль пропустить кілька репетицій перед виступом у півфіналі. Напередодні Євробачення переніс дві операції з видалення грижі. Він виконає португальською пісню "Любов на двох". Повільну баладу в стилі традиційної бразильської музики босанова написала його сестра Луїза. ­Букмекери пророкують Португалії четверте місце.

Уперше на Євробаченні пролунає пісня білоруською мовою. Гурт із Мінська "Навібенд" виконає композицію "Гісторыя майго жыцця" — "Історія мого життя".

— Для нас принципово співати рідною мовою. 2009 року міжнародна організація ЮНЕСКО внесла білоруську до переліку мов, які перебувають під загрозою знищення, — каже вокалістка і клавішниця "Навібенда" Ксенія Жук, 24 роки.

Під час виступу грузинської співачки Тако Гачечиладзе, 31 рік, на екрані демонструватимуть кадри нападу Росії на Грузію 2008-го. Виконає ­англомовну композицію "Продовжуй вірити". 2009 року гурт, в якому співала Тако Гачечиладзе, Росія не допустила до Євробачення в Москві. Начебто через висміювання в їхній пісні Володимира Путіна.

Рок-гурт "Оторвальд", який представлятиме на Євробаченні Україну, букмекери розташували на 23-му місці.

— Я можу пояснити, чому наших так низько оцінили, — каже музичний продюсер Олександр Ягольник, 46 років. — Європейці згадали минуле Євробачення в Києві й виступ "Ґринджол" із гімном помаранчевої революції "Разом нас багато". Потім подивилися виступ "Оторвальд" із їхньою пафосною піснею "Час". Для себе вирішили, що вони близнюки-брати. Але це не так. "Оторвальд" — це сформований артист. У вокаліста Євгена Галича за спиною 10 років у непростому українському шоу-бізнесі. Зрозуміло, що ми не посядемо перше місце. Але 23-тє — це ганебний прогноз. Думаю, що ми будемо в першій десятці.

У Євробаченні-2017 візьмуть участь 42 країни.

150 сантиметрів — довжина коси співака з Чорногорії 31-річного Славка Калезича. На Євробаченні виконає англійською пісню ­"Космос".

— На цьогорічному конкурсі чорногорець найексцентричніший учасник. Дехто вважає, що це — спроба повторити успіх бородатої Кончіти Вурст. Як на мене, це радше спроба зіграти на патріо­тичних почуттях українців з оселедцем, — каже музичний оглядача Філ Пухарев, 25 років.

Зараз ви читаєте новину «Україна на Євробаченні увійде в першу десятку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути