Ексклюзиви
четвер, 15 червня 2006 17:54

У Москві Вакарчук рвав футболку збірної України

Гурт "Океан Ельзи" взяв участь в одинадцятому рок-фестивалі "Максидром", що відбувся в Москві, у спорткомплексі "Олімпійський".

— Ви на рок-концерті, чи де? — гукав у залу Славко Вакарчук, 31 рік. Він співав у жовто-блакитній футболці збірної України.

— Вакарчук на собі ту майку намагався порвати, — розповів "ГПУ" соліст петербурзького гурту "Танцы минус" Вячеслав Петкун, 36 років. — Гадаю, це не дуже патрітично. Якщо одягнув, то навіщо рвати?

Квитки в "Олімпійський" розігрували на радіо та в лотерею. У касах на українські гроші вони коштували 200–700 грн. Фестиваль почався виступом німецької групи "Fools Garden".

— Коли вони вийшли на сцену, всі попивали шейки, курили. Ніхто не очікував та-ко-го звуку, — розповів "ГПУ" ведучий фестивалю діджей Бачинський. — "Фулзи" підірвали залу з першої пісні. А хітами просто добили.

Музиканти гурту "Дельфин" вийшли в латексних сріблястих костюмах, кучеряву бороду гітариста теж пофарбували у срібне.

Ви на рок-концерті, чи де?

— "Дельфин" підійшов до мікрофона і... почав мугикати, а не співати, — продовжує Бачинський. — Ми ще жартували, що "Дельфин" без слів на сцені, як без води в морі. Не виступ, а суцільний шум. Зала просто сіла. Це було найбільше розчарування "Максидрома".

Групу британця Кріса Корнера "ІАМХ" зала кликала на "біс". Кріс записав із Ігорем Вдовіним пісню для фільму "Жесть", тепер пише для стрічки "Параграф 78" Михайла Хлєбородова.

Гурт "Танцы минус" замість декорацій повісив велетенське коло, на яке проектувалися фото Насті Заворотнюк, Валерія Меладзе, Жириновського і Володимира Путіна.

Австралійський гітарист Піт Мюррей вийшов з акустичною гітарою. Потім замінив її на електричну. Зала ожила, коли музикант заспівав пісню "Better Days" із альбому "See The Sun", яку росіяни знають.

Під час виступу "Бі-2" піротехніки запалювали вогнища в різних кутках сцени. Потім гурт заспівав із музикантами з "Brainstorm". Лідери "Бі-2" Льова і Шура були в чорних ділових костюмах і сорочках із червоними краватками. Вони недавно повернулися з Австралії, де записували новий альбом.

Закривала фестиваль шведська група "The Cardigans". Солістка Ніна Персон весь виступ проспівала, взявши руки в боки.

Зараз ви читаєте новину «У Москві Вакарчук рвав футболку збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути