середа, 23 травня 2007 16:13

Третіх "Піратів Карибського моря" озвучили Ступки

Автор: фото: REUTERS/Fred Prouser
  Актор Джефрі Раш у ”Піратах” зіграв капітана Барбоссу
Актор Джефрі Раш у ”Піратах” зіграв капітана Барбоссу

Сьогодні в українських кінотеатрах покажуть третю частину  голлівудської пригодницької комедії "Пірати Карибського моря" під назвою "На краю світу". На цю частину американський режисер Гор Вербінськи, 43 роки, витратив $200 млн. Триває фільм 2 год. 48 хв.

Зйомки проходили на Багамах, Бермудах, у Лос-Анджелесі та Сінгапурі. Джек Горобець, який у минулій частині потрапив на край світу, повертається звідти завдяки Віллу Тернеру. Кохана Тернера Елізабет Сван і капітан Барбосса подорожують через півсвіту до далекого Сінгапуру, щоб битися з ватажком китайських піратів Сао Фенгом та заручитися підтримкою могутнього Братерства Дев"яти Лордів. Але Елізабет викрадають китайські пірати.

Головну роль Джека Горобця грає актор Джонні Депп, 43 роки. Він уже погодився зіграти у четвертій частині фільму і навіть напише частину сценарію до нього.

— Нарешті працюю над фільмом, на який можу повести своїх дітей, — каже Джонні. — Ви навіть не уявляєте, який це кайф — привести дитину в кіно! Якщо мене запросять, гратиму Джека у четвертій і п"ятій частинах фільму.

Українською мовою Джека Горобця озвучив 33-річний вокаліст гурту "Танок на майдані Конго" Олег Михайлюта на прізвисько Фагот.

— Я ще не бачив фільму. А коли буде прем"єра, у нас із гуртом концерт у Львові, — пояснює він. — Озвучували стрічку чотири дні. Було важкувато. Бо у другій частині "піратів" Джек Горобець тільки один. А в третій частині їх багато, — загадково сказав Фагот. Але пояснювати, про що йдеться, відмовився. І пояснив:

— Хочу дотримати інтригу до кінця.

Вілла Тернера в українській версії озвучує актор Театру імені Івана Франка Остап Ступка, 39 років.

— У мене два дні зайняв дубляж, — сказав він "ГПУ" по телефону. Дуже нерувався. — Я не бачив фільм і не буду на прем"єрі, бо працюю, розумієте? — зривається на крик і кидає слухавку.

Батька Вілла Тернера, старого Білла, озвучив батько Остапа — Богдан Ступка.

У Києві квиток на фільм коштує  від 14 грн.

Зараз ви читаєте новину «Третіх "Піратів Карибського моря" озвучили Ступки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути