четвер, 12 листопада 2009 20:18

Світлана Лобода заспівала вірменською

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Світлана Лобода записала пісню про любов з вірменським співаком Тата
Світлана Лобода записала пісню про любов з вірменським співаком Тата

— У моїх жилах тече вірменська кров. Це сталося, коли бабуся трохи загуляла, — каже співачка 27-річна Світлана Лобода у столичному готелі "Національ". Вона бере участь у проекті "Київ–Єреван транзит". У ньому 14 українських співаків виступали разом із вірменськими артистами. Цього тижня диск надійшов у продаж. В Інтернеті за нього правлять 33 грн.

Співачка Тіна Кароль записала пісню з Арманом Ованнісяном, Віталій Козловський — з Еммі, Дмитро Клімашенко — з Араксією, Галліна — з Річардом Мадленяном.

— Я виступаю з Тата. Це легендарний співак, — продовжує. — Записували з ним пісню у різних містах. Познайомилися на генеральній репетиції перед концертом. Наша пісня — про любов. Перекладач наговорював мені текст вірменською.

Куплет із кожної з 14 пісень переклали українською. Світлана відмовилася його виконувати.

— Вірменська мова дуже мелодійна. Я переконана, що пісня має бути однією мовою. Не хотіла тулити все до купи. Колись я зустрічалася з вірменином. Була в Єревані раз, він запросив мене до себе у гості. Гуляли містом, ходили у ресторани. Вірменські мужчини дуже симпатичні.

Перед виходом альбому співаки дали концерт у столичному палаці "Україна". Квитки коштували 160 — 3 тис. грн.

— Перший концерт провели у Москві, — розповідає продюсер 40-річний Рубен Джагінян. — Він мав шалений успіх. Вирішили зробити подібний концерт у Києві. Український шоу-бізнес популярний у Вірменії. В Єревані з вікон машин часто чую шлягери ваших співаків.  

Виконавці виступали безкоштовно.

— Цей проект став популярним, — продовжує Рубен. — Коли записували пісні, дзвонили багато київських музикантів. Просили, щоб їх включили до списку учасників. Але вони спізнилися.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода заспівала вірменською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути