Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2010 18:41

Сільвестр Сталлоне зламав шию на зйомках

Автор: фото з сайту www.loveradio.ru
  Сільвестр Сталлоне на знімальному майданчику відмовляється від послуг дублерів.  Кадр із фільму ”Рокі IV”, у якому він знявся 1985 року. Ця стрічка була заборонена в Радянському Союзі
Сільвестр Сталлоне на знімальному майданчику відмовляється від послуг дублерів. Кадр із фільму ”Рокі IV”, у якому він знявся 1985 року. Ця стрічка була заборонена в Радянському Союзі

Минулого тижня в американському штаті Луїзіана голлівудський актор 63-річний Сільвестр Сталлоне зламав шию. Це сталося під час зйомок стрічки "Витратні матеріали".

— Я отримав травму, коли ми знімали бійку, — каже актор. — У бою моїм супротивником був Стів Остін (рестлер на прізвисько Льодова брила. — "ГПУ"). Бійка була така інтенсивна й натуральна, що утворилася тріщина в одному з моїх шийних хребців. Зі знімального майданчика мене відвезли до лікарні. Там зробили операцію. Тепер у моїй шиї металева пластина. Доведеться ходити з нею кілька місяців.

За сюжетом фільму, група найманців намагаються скинути диктатора однієї з латиноамериканських країн. У фільмі знялися актори Арнольд Шварценеґґер, Брюс Вілліс, Дольф Лундґрен, Ерік Робертс, Міккі Рурк, Джет Лі та Джейсон Стейтем. Сценарій написав Сільвестр Сталлоне. Стрічка має вийти у прокат у серпні. Після першої частини Сталлоне планує зняти продовження. Хоче задіяти акторів, яким не знайшлося місця в першому фільмі, — Джекі Чана, Курта Рассела, Жана-Клода ван Дамма.

Під час зйомок Сталлоне відмовляється від послуг дублерів. Коли фільмували стрічку "Рокі IV", мали зняти бійку з Лундґреном.

— Я відчув, як мій хребет склався, — згадує Сталлоне. — Але я мусив продовжити бій, щоб зняти сцену повністю.

Після зйомок актора відвезли в лікарню гелікоптером. Медики кажуть, що він народився в сорочці. Ще 10 хв. й він би помер.

Зараз ви читаєте новину «Сільвестр Сталлоне зламав шию на зйомках ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути