Ексклюзиви
вівторок, 05 грудня 2017 01:01

Серіал "Свати" заборонили

Держкіно визнало недійсними прокатні посвідчення серіалу "Свати". Виконавця головної ролі російського актора Федора Добронравова внесли до списку осіб, які загрожують національній безпеці України. Артист відкрито підтримує політику Володимира Путіна, неодноразово виступав в окупованому Криму.

— Заборонити "Свати" через Добронравова — лише офіційний привід. Головне, що завдяки цьому серіалу нав'язували стереотипи, що українці — це така бидлота, яку освічені росіяни хочуть підтягнути до світлого "русского мира", до цивілізації, — каже шоумен, перекладач Дмитро Чекалкін, 53 роки, в інтерв'ю сайту "Апостроф".

— У центрі сюжету — культурний конфлікт між освіченим персонажем, сватом Ковальовим і вічно "шокаючим" і "гакаючим" простаком Будьком.

Мої колишні колеги, українські дипломати розповідають, в якому захваті були їхні російські колеги від цього серіалу: "О, нарешті, хохли про себе зняли гарне кіно, показують, які вони дебіли".

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Свати" заборонили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути