вівторок, 26 липня 2011 00:30

Сергій Тігіпко проігнорував дрес-код

Автор: фото з сайта www.facebook.com
  Віце-прем’єр України Сергій Тігіпко супроводжував дружину Вікторію на відкритті й закритті фестивалю. Побував і на кількох кіносеансах
Віце-прем’єр України Сергій Тігіпко супроводжував дружину Вікторію на відкритті й закритті фестивалю. Побував і на кількох кіносеансах

На відкритті Другого одеського кінофестивалю запрошені мали дотримувати дрес-код "Блек Тай". Він передбачає смокінг та "метелик" для чоловіків і коктейльну або вечірню сукню для жінок.

Перед входом до Одеського оперного театру молода шатенка плутається у довгій синій сукні, чіпляється підбором за шнур і падає. Її підхоплює російський режисер Микита Михалков.

— Что ж ты, милая, такая неуклюжая? — каже, обтрушуючи її. Він прийшов у сірому піджаку поверх білої сорочки.

Не вдягнув "метелика" і віце-прем'єр України Сергій Тігіпко, 51 рік. Його дружина, 37-річна Вікторія Тігіпко, — президент фестивалю. Сергій Леонідович у чорному костюмі й краватці. Вікторія на червоній доріжці була у вбранні від української дизайнерки Олени Голець. Сукня до п'ят із рюшами — трикольорова. Світло-синій плавно переходить у темніший, а потім у синьо-зелений. Торік Тігіпко була в атласному вбранні від "Ральф Лоран".

— Это новая традиция, — говорить Вікторія.

— А чого російською, — тихо перебиває її віце-прем'єр. Вікторія всміхається, опускає очі й продовжує українською:

— Тепер вдягатиму тільки українських дизайнерів. Встигну всіх переносити, адже фестиваль триватиме багато років.

Заступник голови партії "Сильна Україна" 58-річна Олександра Кужель у вбранні від "Ескада" бордового кольору. Сукня із глибоким вирізом обтягує фігуру, оборка підкреслює груди. На відкриття Кужель прийшла з чоловіком.

— У такій сукні була б рада потанцювати, але ж танцюючих чоловіків зараз не знайдеш, — відказує Кужель. — Відвідала недавно захід, на якому було багато італійців — як вони танцюють! Справжні кавалєри.

Учасник комедійного гурту "Маски-шоу" 51-річний Борис Барський одягнув яскраву пляжну сорочку з орнаментом, його напарник Георгій Делієв — жовту футболку.

— Могло бути і радикальніше, — сміється Делієв. — Я ж не в шортах прийшов.

Телеведуча Маша Єфросиніна вела церемонію відкриття у довгій бузковій сукні до п'ят. Волосся завите нерівномірно.

— Знаю, що схожа на пуделя, — говорить Єфросиніна. — Півдня просиділа у перукарні. Зачіска чесно була гарною, але перед початком зовсім розвалилася.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Тігіпко проігнорував дрес-код». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути