понеділок, 11 лютого 2008 14:50

Руслана Лижичко в Баку вдавала амазонку

Руслана Лижичко в Баку вдавала амазонку

Співачка Руслана Лижичко, 34 роки, на фінальному концерті азербайджанського відбірного туру "Євробачення" в Баку презентувала танцювальне шоу "Дика енергія". Мюзикл складається із 12 нових пісень виконавиці. Лазерні та світлові ефекти для нього готували спеціалісти з 11 компаній Швеції, Туреччини, Естонії, Азербайджану та України.

Виступ відбувався в концертно-спортивному комплексі ім. Гейдара Алієва. В залі було 8 тис. глядачів.

— Тривалість мюзиклу — півтори години, але в Баку ми показали лише 30-хвилинну версію, — розповідає Руслана. — В ньому багато різних лазерних спецефектів. Підготували повністю нову танцювальну програму і костюми. Зробили все, щоб вона не нагадувала шоу "Дикі танці", з яким я перемогла на "Євробаченні" 2004 року. Не можна зациклюватися лиш на ньому. В мюзиклі "Дика енергія" я постаю в новому для себе образі Амазонки, — веде далі співачка, — яка проходить заради кохання чотири стихії — вогонь, воду, повітря та землю. Усі мої нові пісні про кохання.

Руслана звільнила всіх музикантів, які грали в її групі раніше.

— Я хочу, щоб зі мною працювали амбітні люди, закохані в свою справу, — пояснює співачка. — Українці чомусь звикли задовольнятися малим. Ті люди, які були поряд раніше, не мали бажання завойовувати світовий та європейський ринки. А в мене таке бажання є.

В Україні шоу "Дика енергія" презентують у квітні. Потім Руслана планує концертний тур Україною на підтримку двох нових альбомів — україномовного "Амазонка" та англомовного "Вайлд Енерджі".

— Якраз напередодні презентації "Дикої енергії" планувала скласти повноваження депутата, — ділиться Руслана. — Але вдалося позбутися мандата ще раніше. Через політику я на рік відклала роботу над новими проектами, не займалася своїм бізнесом. Це не пішло на користь моїй кар"єрі.

13–15 лютого Руслана буде у Відні на форумі, присвяченому проблемі боротьби з торгівлею людьми у світі. Його організовує ООН. Там Лижичко презентує нову соціальну англомовну пісню "Не для продажу", в якій йдеться про работоргівлю.

У подібних проектах ООН вже брали участь співак Ріккі Мартін, акторки Емма Томпсон та Джулія Ормонд.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Лижичко в Баку вдавала амазонку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути