Ексклюзиви
середа, 12 квітня 2006 17:20

Ротару піде на халтуру замість "Шоубізу"

В Україні з"явилася нова премія для зірок шоу-бізнесу. Назвали її по-англійськи "Шоубіз Еворд-2005". Уперше церемонія нагородження відбудеться перед Великоднем — 22 квітня, у Національній опері.

Організатори вели перемовини з американськими скульпторами, аби ті виготовили статуетку для нової премії в Голлівуді. Але зрештою домовилися з українськими майстрами. Це буде фігура жінки, що тримає в руках велику мушлю і слухає тишу.

— Робити статуетки із пластика не хотілося, — зізнався організатор Олексій Патєхін. — Тому наша муза — із бронзи, а зверху покрита золотом 999-ї проби, яке відштовхує бактерії.

Наша муза — із бронзи, а зверху покрита золотом

Експертів буде аж 50. Їх очолить 58-річна Софія Ротару. А претендентів  начебто 400. На звання "Відкриття року", наприклад, претендують і Тіна Кароль, 21 рік, і менш відомі співачки Сабіна чи Маша Фокіна. "Виконавцем року" можуть визнати Славка Вакарчука, 30 років, або, скажімо, Діму Корса. Поки що всі перед журі рівні. А ще в Україні вперше відзначать джазові та клубні групи. І тих, хто будує сцени, декорації, забезпечує звук.

Середня вартість квитка на церемонію становитиме $100. Гості мають прийти у смокінгах і вечірніх сукнях. Побоюються організатори лише, що шоу-бізнес "іще малий", а тому лауреатів нескладно вгадати. Номінацій буде 17.

Софії Ротару на церемонії не буде.

— У неї на цей день призначена якась халтура, — чесно каже Патєхін.

Зараз ви читаєте новину «Ротару піде на халтуру замість "Шоубізу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути