четвер, 13 вересня 2007 17:01

Режисер Алан Бадоєв підстриг групу "Алібі"

Київська група "Алібі" у новому кліпі "Мелодия дождя" змінила свій образ. Сестри Аня та Аліна Завальські співатимуть сумну ліричну пісню в чоловічому одязі. Зняв відео київський режисер Алан Бадоєв, 26 років, за понеділок та вівторок у київській студії "Укрнаучпопфільм".

— Кліп буде чорно-білий, ми давно мріяли про такий, — каже "ГПУ" 23-річна Аліна. — Адже сьогодні це дуже модно. Та ще й сексуально, коли жінка одягнута в чоловічий одяг. Я написала музику до пісні, а моя 25-річна сестра Аня придумала слова. Ця пісня увійде до нашого четвертого альбому. Видати його плануємо в листопаді цього року. Назви ще не придумали.

Вбрання співачкам обирала стиліст Ольга Навроцька. Спочатку дівчата знімалися в чорних вовняних брючних костюмах, тонких шовкових сорочках та кедах. Потім танцювали в сірих майках і шортах із нової лінії одягу Ольги Навроцької. На майках зображений герб — щит, який з обох боків підтримують два тигри. А для третього виходу сестри Завальські знову одягли брючні костюми. Аня накинула чорну чоловічу куртку, Аліна — плащ.

У кінці ліричної пісні є програш у стилі R&B, під час якого Аня і Аліна танцюють разом із балетом.

— Зазвичай ми працюємо з київським балетом "Фрідом", — каже Аліна. — Та для цього кліпу Алан запропонував підібрати нові обличчя. Тож підтанцьовував артисткам балет "Турбо".

— Найсерйозніше наше перевтілення — нові зачіски, — каже Аня "ГПУ", поки перукар Сергій Троско поправляє їй волосся. — У мене було волосся до плечей, і його відрізали. А в Аліни волосся було до талії, а тепер стало до плечей.

— Аня завжди була "пацанкою", тож у такому стилі сестра почуває себе ліпше за мене, — розповідає Аліна. — А я з дитинства намагалася виглядати жіночно. Приміряла гарні мамині сукні та черевики. Відтепер на деякі свої концерти ми будемо одягати чоловічий одяг.

На зйомках постійно були батьки співачок — мама Альбіна й батько Олександр Завальський, який продюсує дівчат.

— У кліпі є епізод, де вони танцюють під дощем, — розповідає Альбіна Олексіївна. — Тож Аню, Аліну і балет мали на зйомках полити водою зі шланга. Але напередодні дівчата простудилися на гастролях. Тож ми з Аланом вирішили, що "під дощем" буде лише балет. Мені їх було шкода, тож я весь час намагалася напоїти танцюристів чаєм.

Відео "Мелодия дождя" покажуть у кінці вересня.

Зараз ви читаєте новину «Режисер Алан Бадоєв підстриг групу "Алібі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути