понеділок, 04 грудня 2006 17:23

Путін привітав київську Російську драму

Київський Театр російської драми у п"ятницю святкував 80-річчя від дня заснування, а також 115 років з часу створення Театру "Соловцовъ". Саме ця трупа під керівництвом актора та режисера Миколи Соловцова стала основою театру.

Директор закладу Михайло Резнікович організував ювілейний вечір "Сквозь годы". На ньому читали вітання від президента України Віктора Ющенка, прем"єр-міністра Віктора Януковича та голови Верховної Ради Олександра Мороза. Телеграмою українських акторів привітав російський президент Володимир Путін. Привіз її міністр культури Росії Михайло Швидкой, 58 років.

"Сьогодні ваш театр — один із найбільших центрів російської культури в Україні, — пише Путін. — Важливо, що він співпрацює з російськими режисерами, акторами та сценографами. Це зміцнює зв"язок нашої творчої інтелігенції".

— Путін нам уже вдруге пише, — розповідає завідувач літературної частини театру Борис Куріцин. — А вітань цього року було так багато, що у фойє плануємо зробити виставку з них.

Зараз ви читаєте новину «Путін привітав київську Російську драму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути