пʼятниця, 06 серпня 2010 00:08

Професія інженер-землевпорядник очима випускників Київського славістичного університету

Автор: фото: Ольга ПЕСЧАНСЬКА
  Студенти Київського славістичного університету виконують практичні завдання
Студенти Київського славістичного університету виконують практичні завдання

Кому повірити щодо престижності професії інженер-землевпорядник? Дійсно, перш за все випускникам кафедри землеустрою та геоінформатики Південнослов"янського інституту Київського славістичного університету. Вони можуть правдиво розповісти про її значущість, поділитися тими враженнями, які залишилися після навчання у вузі.

Зустріч із колишніми студентами кафедри землеустрою та геоінформатики відбулася у Південнослов"янському інституті.

На зустрічі були присутні випускники першого випуску (2006 рік) бакалаври з геодезії, картографії та землевпорядкування Шелудченко Н.С. – директор ПСП "Козацьке", Войтенко М.І. — головний спеціаліст Управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради та спеціалісти кваліфікації —  інженер з землевпорядкування та кадастру (2008 року) Паненко В.В. – начальник відділу Держкомзему у місті Южноукраїнськ, Пахота І.І. – начальник відділу Держкомзему у Єланецькому районі, ІсаковаТ.В. — начальнику Жовтневого реєстраційного відділу Миколаївської регіональної філії ДП "Центр ДЗК", Готовський С.М. — начальник відділу Держкомзему у Жовтневому районі.

Зі слів випускників, усі вони 100-відсотково працевлаштовані за спеціальністю в обласних структурах Держкомзему, Держземінспекції, Інституту землеустрою, Центру ДЗК, районних відділах земельних ресурсів та у комерційних структурах відповідного профілю.

Основним об"єктом їхньої діяльності є організація ефективного використання земель та їх охорона, контроль за дотриманням земельного законодавства; проведення зйомки й інше; складання проектів міжгосподарського і внутрішньогосподарського землеустрою з економічним обґрунтуванням; ведення землеоблікової документації; проведення заходів із землеустрою, забезпечення надійного проведення робіт з освоєння і поліпшення земель, системи протиерозійних заходів.

Випускники подякували професорсько-викладацькому складу інституту за знання для фахового вирішення питань, зокрема, пов"язаних із земельною реформою. Таких як, облік і реєстрація земель; земельно-оцінної діяльності; ведення державного земельного і міського кадастру та інші.

Вітаючи викладачі кафедри наголошували, що приємним є те, що у такий нелегкий час випускники кафедри землеустрою та геоінформатики знаходять своє місце у житті, працюють, роблять кар"єру і гідно виконують свої завдання щодо збереження національного багатства України — землі.

Зараз ви читаєте новину «Професія інженер-землевпорядник очима випускників Київського славістичного університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути