Ексклюзиви
пʼятниця, 17 березня 2017 00:50

Півтори тисячі троянд використали у декораціях фільму

Автор: ФОТО з сайта www.wallpapercave.com
  Британська актриса Емма Вотсон зіграла головну героїню в екранізації казки ”Красуня і чудовисько”. Її сукню шили 12 тисяч годин
Британська актриса Емма Вотсон зіграла головну героїню в екранізації казки ”Красуня і чудовисько”. Її сукню шили 12 тисяч годин

8700 свічок і майже півтори тисячі троянд використали в декораціях фільму "Красуня і чудовисько". Американський режисер 61-річний Білл Кондон зняв картину з акторами за однойменним діснеївським мультфільмом 1991 року.

— Белль — це перша сучасна принцеса Волта Діснея, яка насправді не хоче бути принцесою. Їй більше цікаво зрозуміти, хто вона. Ніж знайти чоловіка й вийти заміж, — каже Білл Кондон про головну героїню стрічки.

Її зіграла британська акторка Емма Вотсон, 26 років. Відома передусім роллю чаклунки Герміони Ґрейнджер в екранізаціях романів про Гаррі Пот­тера.

За сюжетом, Белль — перша дівчина на селі. Красуня відмовляє всім залицяльникам. Увесь час читає книжки та мріє. Навіть зробила з дерев'яної діжки пральну машину. Односельці вважають дівчину дивачкою. Одного разу її батько потрапляє в зачарований замок. Белль пропонує ­замість нього залишитися в полоні назавжди. Господарем замку виявляється перетворений у чудовисько принц Артур. Чари спадуть, якщо злий і самозакоханий юнак навчиться любити.

— Найважче на зйомках було перейти одразу від співу чи танцю до діа­логу в одній сцені. І при тому мати спокійний, звичайний вигляд, — розповідає Емма Вотсон. — Зіграти Белль — це велика відповідальність. У тому є щось священне — бути частиною чийогось дитинства.

На жовту бальну сукню головної героїні витратили 55 м невагомої органзи, 914 м ниток і 2160 кристалів Сваровські.

— Емма Вотсон на диво грає ще гірше, ніж Ден Стівен — чудовисько. Але вона була чудовим вибором для цієї ролі. Виглядає, як квіточка. Глядачі її полюблять ще більше після "Красуні й чудовиська". Картина не потребувала особливої акторської віддачі, — говорить кіноглядач 27-річна Анна ­Дацюк. — Голлівуд конкретно лихоманить. Там активно займаються перезйомками старих проектів. Студія Волта Діснея має багато власних сценаріїв за класичними казками. Їх не потрібно купувати. Це успішний шлях. Була оскароносна анімація про "Красуню й чудовисько". Чому б не показати те, чим захоплювалися сучасні глядачі в 10 років?

В українському прокаті "Красуня і чудовисько" йде з 16 березня.

Зараз ви читаєте новину «Півтори тисячі троянд використали у декораціях фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути