Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2009 18:38

Патрісія Каас гулятиме Хрещатиком

25-го та 26 травня французька співачка Патрісія Каас виступить у київському палаці "Україна". Ці її концерти стануть першими після фіналу конкурсу Євробачення, що відбудеться 16 травня в Москві. На ньому Патрісія представлятиме Францію.

42-річна Каас відвідає Києво-Печерську лавру та прогуляється Хрещатиком. Прилетить до Києва чартерним рейсом. Зупиниться в готелі "Опера", в номері класу супер-люкс за 900 євро на добу. В гримерній мають бути негазована мінералка та бутерброди. Патрісію  охоронятимуть четверо київських охоронців та ще двоє її власних.

Квитки на концерт коштують від 190 грн до 5 тис. грн. Гонорар співачки не розголошують. Кажуть, попри кризу, вона його не зменшувала. Востаннє Каас виступала в Україні в листопаді 2006-го на корпоративі однієї з горілчаних компаній України в селі Малинівці на Харківщині. За рік до того зірвався концерт у Ялті. Організатори не встигли вчасно привезти апаратуру, тому Каас скасувала виступ. 1995-го француженка співала у місті атомників Славутичі.

Зараз ви читаєте новину «Патрісія Каас гулятиме Хрещатиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути