Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 17:02

Пам"ятник жіночим грудям установили в Росії

  ”Це швидше схоже на транссексуала, який слухає гімн”, — пише про пам’ятник жіночим грудям у російському місті Батайськ один із відвідувачів сайту ”ГПУ”
”Це швидше схоже на транссексуала, який слухає гімн”, — пише про пам’ятник жіночим грудям у російському місті Батайськ один із відвідувачів сайту ”ГПУ”

Жіночі груди другого розміру, на яких лежить чоловіча рука — такий пам"ятник установили в російському місті Батайськ неподалік Ростова.

— Якщо чоловік доторкнеться пам"ятника, то матиме чоловічу силу на довгі роки та щасливе сімейне життя. Щоб було зручно торкатися, ми поставили бюст на метровий постамент, — каже автор 68-річний Анатолій Скнарін. — Схожа скульптура є в Амстердамі (столиці Нідерландів. — "ГПУ") на вулиці Червоних ліхтарів. Вона й надихнула мене.

Доповнює пам"ятник табличка з віршиком:

Ты прикоснись ладонью к ней —

нет способа сейчас верней

мужскую силу укрепить,

навечно юность сохранить!

Біля монумента встановлять лавки для закоханих та обладнають "галявину примирення" для пар.

Схожий пам"ятник чотири роки тому створили й у сусідньому Ростові. Щоправда, там він вмонтований у тротуар, неподалік входу в офіс фірми, що виготовляє монументи. Люди називають його "памятником расчленёнке". "На надгробье больше смахивает и к прикосновеньям не зовет", — ділиться враженнями в електронному щоденнику користувач chertovka_j.

Зараз ви читаєте новину «Пам"ятник жіночим грудям установили в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути