Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2007 15:19

Олена Мозгова продюсуватиме Ірину Білик

37-річна Олена Мозгова стане новим продюсером своєї ровесниці, співачки Ірини Білик. Олена звільнилася з "Першого Національного". Працюватиме над новою концертною програмою Білик "Без гриму". У програмі звучатимуть російськомовні пісні Ірини за останні 20 років, які раніше не виконувалися на сцені.

— Хтось може прикрашати себе гарною сукнею, перукою та  віями, — каже Білик. — Але для мене буде краще, якщо я це все зніму. На сцену вийду без пудри й помади — лише очі й музика. Люди побачать мене таку, якою я встаю зранку з ліжка. За ці роки я набула досвіду. У мене відчуття, що я починаю свою творчість. Хочу вдосконалюватися. Зміню музикантів і попрацюю з новим продюсером.

Співпрацюватимуть Білик та Мозгова лише у програмі "Без гриму". Головним продюсером співачки залишається її колишній чоловік Юрій Нікітін. Продюсери ще не спілкувалися.

— Про роботу Білик із Мозговою я нічого не знаю, — заявляє "ГПУ" Нікітін. — Із новою програмою почнемо гастролі в другій половині осені.

— Маю ідею-фікс. Хочу, щоб мене запросили до Росії, — каже Білик. — Але грошей у розкрутку за кордоном не вкладатиму. В Україні я стала популярною без них.

Колись Олена Мозгова продюсувала колишнього чоловіка Олександра Пономарьова. Вона ініціювала участь України в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". Створила на "Першому Національному" телепроект "Ти — зірка!", на якому заявили про себе співачка Тіна Кароль і дует "Барселона".

15 років тому Мозгова зняла кліп "На березі моря". У березні 2007-го записала пісню з Дмитром Клімашенком. Але заявила, що повертатися до кар"єри співачки не збирається.

Зараз ви читаєте новину «Олена Мозгова продюсуватиме Ірину Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути